12sky2

Jest to moja pierwsza recenzja wiece może być trochę namieszane :(

W 12Sky2 mamy do wyboru cztery frakcje

-Imperial Dragon Clan

-Royal Snake Clan

-Fierce Tiger Clan

-Ancient Sky Clan

Z tym iż ta ostatnia jest dostępna dopiero po osiągnięciu lvl-a 113

Na starcie wybieramy jedną z trzech frakcji, kolor włosów, twarz, płeć oraz to jaka bronią ma sie posługiwać.

Musze także powiedzieć że wybór broni decyduje o tym jakie skile możemy używać.

Miasto w grze jest bardzo proste do zapamiętania, nie ma w nim żadnych ślepych uliczek bądź długich ulic.

Gra jest typowa grindówką tzn. idziemy za miasto bijemy kilka mobow i wracamy po tabletki lecznicze oraz po quest-a którego wykonjuemy po drodze.

Za to PvP znakomicie urozmaica tę gre ponieważ zaczyna sie już od lvl-a 10 i jes podzielone na strefy:

10-19, 20-29, 30-39, itp.

pvp tutaj nie polega tylko na "zabij wszystkich i wygrałeś" Polega także na:

Zniszczeniu "kamienia" wroga który bedzie starał sie go obronić lecz nie jest to taki proste ponieważ my musimy bronic własnego kamienia.

Utrzymanie pozycji znajdującej się w centrum mapy przez pewien czas i obrona go przed innymi frakcjami

Zabicie Chyba najbardziej znany typ PvP czyli zabij wszystkich z przeciwnej frakcji

Lecz to nie sa jedyne typy poniewaz mamy jeszcze walki o specjalne jaskinie z wysokim expem i dropem oraz obrone przed atakami na miasta przeciwnej frakcji jak i ataki.

Po osiągnięciu lvl-a 45 gra daje nam do dyspozycji itemy RARE które najbardziej opłaca sie "enchantowac"

Enchant-polega na ulepszeniu danej zeczy za pomoca tak zwanych "matsów" które wypadaja najczesciej z bosów których mozemy znaleźć na każdej mapie.

Po osiągnięciu lvl-a 30 kolejne skile trzeba już poszukiwac tzn: znaleźć książkę która udostepni nam kolejny skil poniewaz na tym lvl-u trener juz nie jest w stanie nauczyc nas niczego nowego.

Ulepszanie skili polega na dodawaniu do statów umiejętnosci tak zwanych Skil Pointów które zdobywamy za zdobucie lvl-a ale nie tak jak w wiekększisci gier iz co lvl dostajemy tylko 1 Sp lecz tutaj co dziesiąty lvl dostajemy ich coraz wiecej.

Gra udostępnia nam również system petów i mauntów.

Maunty są typowymi zwierzatkami które nam służą za srodek transportu natomiast Pety daja nam juz premie do statów np: + atk pawer, +def itp.

Gra jak juz wspomniałem jest typowa "Grindówką" która posiada mass PvP.

Polecam ja dla tych co lubia szybko wbijać lvl oraz tym co kochaja BARDZOE efektowne pvp.

I jezcze jedno gra prawie wcale nie przypomina 12sky 1 wiec prosze nie porównywac tych tytułow :D

PS. Opisałem wszystko co zobaczyłem w Cb do lvl-a który posiadam czyli 102

Jeszcze raz przepraszam za mieszanie oraz zapraszam do gry www.12sky.com

Po osiągnięciu lvl-a 30 kolejne skile trzeba już poszukiwac tzn: znaleźć książkę która udostepni nam kolejny skil poniewaz na tym lvl-u trener juz nie jest w stanie nauczyc nas niczego nowego.

Chyba w żadnym innym mmo nie ma takiego zastosowania, podobno jest to średniak ale przecie podobno więc ją ściągne i sprawdze.

W L2 jest też podobnie. Przynajmniej dancer ma takie coś, że musi znaleźć książeczkę (czyt. kupić u npc'a :D ) i później może naumieć się skilla :)

L2 to płatne mmo to jest za free i moim zdaniem prezentuje bardzo wysoką klase

PS. w Azji na top listach klasyfikowała sie wyzej niz L2 :P

Ja w to grałem dłuższą chwilkę i... wole L2 na trialu :P

gra brzmi ciekawie :D sprwadzi sie jak wyjdzie na 100%, tylko pewnie bedzie instalka wazyla niewiadomo ile eh >_> ale szybkie lvle i porzadne PVP powinno to zrekompensowac :D

co do tego kupuj ksiazki do lvlowania skilli. WoW mial takie rzeczy od samego poczatku. Oczywiscie nie na taka skale i nie dla wszystkich klas ale mial (przyklad http://www.wowhead.com/?item=17413)

/MH

Lvl-e sie szybko bije a instalka wazy zaledwie 1.86 Gb

A pvp utkwi wam w pamieci naprawde

Moim zdaniem mogłem napisac juz recenzje tej gry ponioewaz wbiłem tam lvl 101 i w becie było juz wszystko oprócz itemow z cash shopu :D

Otworzyłem na prośbe pewnego usera - Kubox66

a takie pytanie-My jako Europejczycy jaka wersja sie interesuja ta 12sky2.com czy wersja od AeriaGames,bo nie jestem pewien co EU a co NA

www.12sky2.com chyba ze wolisz te od aeri (nie polecam bo cash shop znowu bedzie robił przewage)

No i w tej europejskiej bedzie mniejszy ping czyli lagi beda mniejsze

www.12sky2.com chyba ze wolisz te od aeri (nie polecam bo cash shop znowu bedzie robił przewage)No i w tej europejskiej bedzie mniejszy ping czyli lagi beda mniejsze

Jeżeli dzisiaj ściągnę instalke to jutro muszę ją na nowo zasysać ? Czy instalka z CB wystarczy by grać na OB ?

Jeżeli dzisiaj ściągnę instalke to jutro muszę ją na nowo zasysać ? Czy instalka z CB wystarczy by grać na OB ?

Powinna wystarczyc instalka z Cb

moim zdaniem trzeba sciagnac klien ta OB

no i 12sky2 jest OUT!

co o nim sadzicie? ^^

osobiscie sadze ze swietnie im sie udala gra :D

lvlowanie do 10 lvlu jest latwe pozniej troche przymula to bicie mobow ale ogolnie gra bardzo fajna :D

grafika tez taka w miare ;)

bije moim Snake Saberem powoli 15 lvl :D

EDIT - W00T lvl 20 :P

Gra jest bardzo fajna, grafika przyjemna dla oka, i racja do 10 lvl szybko idzie później zmuła ale jakoś idzie wyrobić

Mam 14 lvl (obecnie w chwili pisania posta) na serwerze 2 rasa Tiger z Long Spearem razem z dixlem koxamy :D zapraszamy więcej osób

Jest to moja pierwsza recenzja wiece może być trochę namieszane :(

W 12Sky2 mamy do wyboru cztery frakcje

-Imperial Dragon Clan

-Royal Snake Clan

-Fierce Tiger Clan

-Ancient Sky Clan

Z tym iż ta ostatnia jest dostępna dopiero po osiągnięciu lvl-a 113

Na starcie wybieramy jedną z trzech frakcji, kolor włosów, twarz, płeć oraz to jaka bronią ma sie posługiwać.

Musze także powiedzieć że wybór broni decyduje o tym jakie skile możemy używać.

Miasto w grze jest bardzo proste do zapamiętania, nie ma w nim żadnych ślepych uliczek bądź długich ulic.

Gra jest typowa grindówką tzn. idziemy za miasto bijemy kilka mobow i wracamy po tabletki lecznicze oraz po quest-a którego wykonjuemy po drodze.

Za to PvP znakomicie urozmaica tę gre ponieważ zaczyna sie już od lvl-a 10 i jes podzielone na strefy:

10-19, 20-29, 30-39, itp.

pvp tutaj nie polega tylko na "zabij wszystkich i wygrałeś" Polega także na:

Zniszczeniu "kamienia" wroga który bedzie starał sie go obronić lecz nie jest to taki proste ponieważ my musimy bronic własnego kamienia.

Utrzymanie pozycji znajdującej się w centrum mapy przez pewien czas i obrona go przed innymi frakcjami

Zabicie Chyba najbardziej znany typ PvP czyli zabij wszystkich z przeciwnej frakcji

Lecz to nie sa jedyne typy poniewaz mamy jeszcze walki o specjalne jaskinie z wysokim expem i dropem oraz obrone przed atakami na miasta przeciwnej frakcji jak i ataki.

Po osiągnięciu lvl-a 45 gra daje nam do dyspozycji itemy RARE które najbardziej opłaca sie "enchantowac"

Enchant-polega na ulepszeniu danej zeczy za pomoca tak zwanych "matsów" które wypadaja najczesciej z bosów których mozemy znaleźć na każdej mapie.

Ulepszanie skili polega na dodawaniu do statów umiejętnosci tak zwanych Skil Pointów które zdobywamy za zdobucie lvl-a ale nie tak jak w wiekększisci gier iz co lvl dostajemy tylko 1 Sp lecz tutaj co dziesiąty lvl dostajemy ich coraz wiecej.

Gra udostępnia nam również system petów i mauntów.

Maunty są typowymi zwierzatkami które nam służą za srodek transportu natomiast Pety daja nam juz premie do statów np: + atk pawer, +def itp.

Gra jak juz wspomniałem jest typowa "Grindówką" która posiada mass PvP.

Polecam ja dla tych co lubia szybko wbijać lvl oraz tym co kochaja BARDZOE efektowne pvp.

I jezcze jedno gra prawie wcale nie przypomina 12sky 1 wiec prosze nie porównywac tych tytułow :D

PS. Opisałem wszystko co zobaczyłem w Cb do lvl-a który posiadam czyli 102

Jeszcze raz przepraszam za mieszanie oraz zapraszam do gry www.12sky.com