[16.03.12]Sebastian Drums & Avicii - My Feeling For You (Pilas Remix) DEMO

Mój 6 remix

To już tradycyjnie:co dodać , co zmienić?

Serwer:Zippy

Czas:1:57

Waga:2.69MB - mało , bo przyspieszone

http://www6.zippyshare.com/v/77293185/file.html

PS:Mam nadzieję , że admini nie mają nic przeciwko temu , że umieszczam tutaj swoje produkcje?:)

To dopiero mała część całości , bo do dopracowania jest dużo.

Eeee... pisz wiersze, kaleczysz gatunek ;/

Mmm?Zrób coś lepszego :)

AA i jakość zła : D Lepiej pobrać i odsłuchać :) (W sensie że jakość na stronie)

Nie biorę się za coś o czym nie mam pojęcia, poza tym na co liczyłeś? To forum o grach MMORPG, zrób projekt gry mmo będziemy oceniać co jest źle na podstawie naszych doświadczeń. Nie interesujemy się DJ'ką więc nasza opinia jest mało specjalistyczna, możemy ocenić czy się nam podoba i koniec debat.

Nie interesujemy się DJ'ką więc nasza opinia jest mało specjalistyczna, możemy ocenić czy się nam podoba i koniec debat.

No Ty się może nie interesujesz, ale jest tutaj na pewno parę osób, które się interesują.

Dajmy na to taki Xaorus - z uszanowaniem :) . Jest redakorem a sam remixuje utwory , zresztą okej nie podoba Ci się , dzięki za opinie :)

mi sie podoba ^^. moze fajne bassy.. ale niestety prawie caly czas to samo leci

Tak wiem , to się zmieni (a przynajmniej spróbuję) żeby nie leciało to samo , tylko jakoś urozmaicić

Strasznie monotonne, nudzi normalnie. Spróbuj coś dodać bo to nie daje słuchaczowi przyjemności. Musi być urozmaicenie :D

Pozdrawiam :)

hymm, ciągle to samo leci, ale mnie się to podoba :) kawałek nie jest zły, ale też nie jest mega :)

Dzięki Kenni , żeby zrobić coś mega potrzeba czasu i umiejętności , niestety ja dopiero zaczynam , ale już niedługo nowy remix! Mam nadzieję , że znacie kawałek Disco Superstars - Out of My Mind?;>

Mój 6 remix

To już tradycyjnie:co dodać , co zmienić?

Serwer:Zippy

Czas:1:57

Waga:2.69MB - mało , bo przyspieszone

http://www6.zippyshare.com/v/77293185/file.html

PS:Mam nadzieję , że admini nie mają nic przeciwko temu , że umieszczam tutaj swoje produkcje?:)

To dopiero mała część całości , bo do dopracowania jest dużo.