1v3 oraz ninja defuse bez kita - 2HP!

Witam,

zapraszam do zobaczenia nowego filmu na kanale

1v3, ninja defuse - 2hp!

ZAPRASZAM DO LIKOWANIA ORAZ SUBOWANIA

to na prawdę zachęca do wrzucania większej ilości filmów na kanał ;)

PONDRO!

https://www.youtube.com/watch?v=cjw3xhI3JrE

PS.

Jeśli ktoś nie widział 1 część otwierania 80 skrzynek! ZAPRASZAM

https://www.youtube.com/watch?v=Dx10YRMxdl0

Musicie robić te tępe tematy nie możecie wrzucać wszystkiego do jednego..........................

A w czym to tobie przeszkadza???

czysty farm bo przeciwnik byl totalnym debilem ;p

w tym że pół forum cs jest z filmików

Ile wydałeś na kluczki ? (pw)

Szczerze takie akcje zdazaja sie praktycznie w kazdym meczu wiec nie wiem czym sie tak cieszysz??To , ze przeciwnicy byli idiotami i wbiegli w dym to juz ich problem , troche dziwne , z widziales , ze gosc poelcial w lewo no ale tego nie bede komentowa; :)) ^^

Tragedia. Przeciwnicy grają jak silvery. Poza tym było 1 na 1 bo wcześniej wybiłeś AWP przez smoke (żaden wyczyn). Przeciwnik który został chyba grał bez głosu. Nie ruszył do paki po wystrzale z awp tylko szedł przez resp ct a wrócił dopiero gdy rzuciłeś smoke. Na temat nie zabicia cię się nie wypowiem bo aż brak mi słów. Jak można aż tak zlamić? On nawet nie zapamiętał miejsca plantu a czasu miał od groma.

Co to za ranga?

Tragedia. Przeciwnicy grają jak silvery. Poza tym było 1 na 1 bo wcześniej wybiłeś AWP przez smoke (żaden wyczyn). Przeciwnik który został chyba grał bez głosu. Nie ruszył do paki po wystrzale z awp tylko szedł przez resp ct a wrócił dopiero gdy rzuciłeś smoke. Na temat nie zabicia cię się nie wypowiem bo aż brak mi słów. Jak można aż tak zlamić? On nawet nie zapamiętał miejsca plantu a czasu miał od groma.

Jezeli oceniasz "poziom" graczy po rangach to ja gratuluje ^^ bo ja bez jakiegos problemu na silverze zabijalem ludzi z golda :X....pomijajac , ze czym wyzsza ranga tym wiecej cziterow , ktorzy ostro twierdza , ze albo "bylo widac bron" albo maja skila i nie wazne skad wyjdziesz i wyskoczysz , zawsze cie trafia... . :) Sam mam nie raz po 30-40 fragow na mecz ale nie widze przez sciany i nie udaje "ze widzialem kogos bron za sciany zzzzzzzzza , ktorej nie mialo prawa jej widac".

Jezeli oceniasz "poziom" graczy po rangach to ja gratuluje ^^ bo ja bez jakiegos problemu na silverze zabijalem ludzi z golda :X....pomijajac , ze czym wyzsza ranga tym wiecej cziterow , ktorzy ostro twierdza , ze albo "bylo widac bron" albo maja skila i nie wazne skad wyjdziesz i wyskoczysz , zawsze cie trafia... . Sam mam nie raz po 30-40 fragow na mecz ale nie widze przez sciany i nie udaje "ze widzialem kogos bron za sciany zzzzzzzzza , ktorej nie mialo prawa jej widac".

Oceniam poziom po rangach bo dobrze go odwzorowują. A gold to jeszcze nie jakiś wysoki poziom więc nie ma się co chwalić że jako silver zabiłeś golda. A cziterów nie spotykam. Na pewnym poziomie po prostu ludzie wiedzą jak grać. Znasz każdy spot, patrzysz po krawędziach ścian czy broni nie widać, nasłuchujesz i mądrze strzelasz.

No ale lepiej płakać.

Nie przejmuje się tym Misiaelem to taki typowy hejterem sam nic nie wrzuci i tylko o rangi pyta ;)

Panowie skoro wrzuciłem na yt to widocznie uznałem że mi się to podoba ;)

Skoro akcja w każdym meczu taka jest czekam na twój film - przeciwnik zdecydowanie idiota ale muszę cię zmartwić miał AK z Laurem ;( Także nie silver

global elito ;) To był po prostu czysty fart kolegi i tyle w nastepnej rundzie zrobił to samo - o proszę jednak odpowiedziałem ;)

Dzięki zarówna za te miłe jak i te negatywne opinie!

WSZYSTKICH POZDRAWIAM!

PS..

Maddjery 8 piw heheh ;)

Witam,

zapraszam do zobaczenia nowego filmu na kanale

1v3, ninja defuse - 2hp!

ZAPRASZAM DO LIKOWANIA ORAZ SUBOWANIA

to na prawdę zachęca do wrzucania większej ilości filmów na kanał ;)

PONDRO!

https://www.youtube.com/watch?v=cjw3xhI3JrE

PS.

Jeśli ktoś nie widział 1 część otwierania 80 skrzynek! ZAPRASZAM

https://www.youtube.com/watch?v=Dx10YRMxdl0