szukam od 2 do 3 osób którzy ogarniają L2 nie których obchodzi ich wiek czy głos. Skype lub TS3 osoby chetne zglaszac sie do tematu lub pisac na pw:)
2-3 osoby do gra w l2 eu
wątpię że znajdziesz kogoś na eu...
większości nie działa a inni mówią że to shit , ja mam ncsofta
Cookie pogram zobacze nie znam sie na L2 wiec dla mnie moze shitem nie bedzie
Broń cię boże , L2 to nie shit ale firma która wydaje wersje Eu.
NcSoft ma idealne warunki i siedzibę więc nie masz się co bać o wycofanie l2 a ta firma od eu to nieznana i nic o niej niewiadomo.
ja już mam 48lvl na NcSoft i nie mam laggów
Cookie niewiem napewno na ncsoft bym gral ale innova ma dac jezyk pl co mnie cieszy bo moj angielski jest na niskim poziomie
Co ci to da , skoro w każdej chwili możesz stracić konto... Ich zabezpieczenia złamie 11latek...
Cookie mam pomysl pojde na servery nc ale ty mi pomozesz ogarnac l2 ok?
Tak jakby zabezpieczenia ncsoftu nie byly do zlamania hahah dobry zart dopiero takie firmy sa narazone na ataki hackerow i ddos ataki
i skonczcie mowic ze nie ma lagow na nc sofcie bo sa odczuwalne w stosunku do eu od innowy nawet latency fix nie pomaga az tak
Cookie mam pomysl pojde na servery nc ale ty mi pomozesz ogarnac l2 ok?
Spoko tylko od nowa pobiore bo zamiast Talismana usunołem l2
Ja mogę grać już mam 10 lvl, daj znać na GG (17591611).
Nie słuchaj Cookiego, zawsze tak pisze, a później nie reaguje na wiadomości
Innova > NC
Poza tym, jak nie znasz angielskiego to nawet jakby Ci jakiś nauczyciel pomógł, nie zrozumiałbyś połowy zawartości L2.
Mieliśmy z kumplem grać na EU ale kiedy wbiliśmy na server i zobaczylismy jak "polaczki" wyzywaja na czacie obydowje skasowaliśmy i pobraliśmy od NCsoft Przynajmniej nie widze nigdzie polskich bluzgów...
Masz problem, specjalnie tak robią byle odstraszyć nowych bo przez nich będzie mniej muliło. Poczekaj z tydzień i przejdzie.
szukam od 2 do 3 osób którzy ogarniają L2 nie których obchodzi ich wiek czy głos. Skype lub TS3 osoby chetne zglaszac sie do tematu lub pisac na pw:)