(2-3) osoby do wspólnego grania

Cześć wam ! Szukam drugiej a jeszcze lepiej to nawet trzeciej osoby do wspólnego grania. Chwiałbym żebyśmy stworzyli taką małą,zgraną,wesołą grupkę ludzi rozmawiającą na każdy temat i grającą w różne gry w kooperacji. Jeśli gra w pojedynkę cie nudzi i NIE MASZ KOMPLETNIE Z KIM POGRAĆ ( nie interesują mnie zaproszenia od ludzi którzy wraz z swoimi znajomymi szukają mnie jako kolejnego do gry) TO ŚMIAŁO, NAPISZ DO MNIE W TYM TEMACIE ALBO SKONTAKTUJ BEZPOŚREDNIO PRZEZ STEAM:

Zapraszam ! :)

(nieaktualne)

Ja mam taka mała grupkę chcesz dołączyć może ?

Ja mam taka mała grupkę chcesz dołączyć może ?
Czytaj ze zrozumieniem. Kolega napisal ze szuka max dwoch osob. Poza tym w innym temacie szukales osob do wspolnego grania i z tego co widze odzew byl dosc spory czyli twoja grupka nie jest taka dosc mala.

Wracajac do tematu. Mariano napisz do mnie na pw mozna w cos pograc.

W jakie gry dokladniej chcesz grac?

hej, w jakie konkretnie gry chciałbyś grać?

​Zgłaszam się Gra w pojedynkę mnie nudzi i NIE MAM KOMPLETNIE Z KIM POGRAĆ ^_^

No i właśnie w jakie gry chciałbyś grać ? :P

też mogę się dołączyć i jak przedmówcy napisali , w co proponowałbyś popykać ;) Pozdrawiam

Wiec?> FPS? MOBA? MMORPG? , a potem precyzujmy. Polecam od siebie L4D lub Dragon Nesta EU.

Ja bym w mmorpga pograł najchętniej, FPSy i MOBy mnie nie przekonują do siebie.

Chetnie sie tez zglaszam :) wiekszosc gier :) TS jest wiec prosze o kontakt ;p

Można jeszcze dołączyć ?

w jakiegos mmorpga bym pogral chetnie, moze byc f2p b2p lub p2p

Cześć wam ! Szukam drugiej a jeszcze lepiej to nawet trzeciej osoby do wspólnego grania. Chwiałbym żebyśmy stworzyli taką małą,zgraną,wesołą grupkę ludzi rozmawiającą na każdy temat i grającą w różne gry w kooperacji. Jeśli gra w pojedynkę cie nudzi i NIE MASZ KOMPLETNIE Z KIM POGRAĆ ( nie interesują mnie zaproszenia od ludzi którzy wraz z swoimi znajomymi szukają mnie jako kolejnego do gry) TO ŚMIAŁO, NAPISZ DO MNIE W TYM TEMACIE ALBO SKONTAKTUJ BEZPOŚREDNIO PRZEZ STEAM:

Zapraszam ! :)

(nieaktualne)