2-gi Ryze?

Odświeże sobię temacik.

Ryze mi się znudził, miałem 2 tyg. przerwy i tutaj na F2P wyskoczyła Cassiopeia. Nikt jej nie polecił a może rypnąć takie combo.(osobiście uzywam takiego W>Q>E>E>E>Q>E>E>Q (na koniec na zatrucie)), poza tym za coś tam Cassiopeia dostaje dupalacza i zasuwa więć dobicie z E to żaden problem, slowuje... E ma cooldown time 0.5 sek. Poisonuje, więc nawet jak mi przeciwnik zwieje to jest szansa na dobicie go. Jedyny minius to mana na początku, mam pałne HP a many 0 więc nie wiem czy wracac czy walić ze zwykłego ataku. LeBlanc grałem i nee, Veigarem też nee... Grałem Heimerdinger nawet nawet. Lux jest podobno trudna do ogarnięcia. Annie - nie bo jest z początku delikatna a ja lubie magiem pobiec troche za przeciwnikiem(nawet pod turreta) i dobić. Poza tym ulti ma według mnie(tylko moje zdanie) ma do pupy ;)

Pantheona dzisiaj spróbuje.

Czy są jeszcze jakieś propozycje?(chodzi mi o zaiebbuste hiper,uber combo) tylko to się liczy. Melee cze mage to nie ma znaczenia :D

I jeszcze jedno. Ile czasu zajmuje wam uzbieranie 6300?

Jeżeli chodzi o Annie to jej ulti jest konkretne. W połączeniu z wbity stunem miazdzysz. W walce 1na1 jest kozacka, w tf'ach gdzieki stunowi i miśkowi dobrze inicjuje. 6300 bez ip boosta dosyć dlugo sie wbija ;)

6300IP to nie aż tak długo się zbieram mi wystarcza 1 tydzień :D

Cassopeia teraz jest w rotacji to możesz sobie ją spróbować zagrać ;)

Rotacje są gdzieś przedstawione, czy są losowe?

Kolejne pytanie, postać posiadająca duży attack speed melee, żeby fajnie waliła. Nie wiem jak mam to sprecyzować. I... jak grać masterem yi? Jakieś małe porady?

Wbijasz się gdy poleci więkoszść CC. naucz się używać W tzn. używaj gdy widzisz że leci na ciebie nuke lub vs ulti karthusa.

Bersekerki(as)-phantom(as,crit)-ie(dmg)-bloodthister(life steal)-frozen mallet(hp bo jesteś squishy, w mniejszym stopniu dmg i slow)-guardian angel(survi). z summoner speels nie bierz exhousta, flesha. Ghosta nie bo jest nie potrzebny dla mastera. W tak jak ammom mowil jest dobre na ulti karthusa bo daje 300 mr, chodz na lane z champem z cc lux, annie , leona, morgana. w early gamie wez sie za blue bo jest przydatny . hmm nie feeduj :)

Kolejna postać :tym razem jest to ktoś kto bije bije, i jak przeciwnik ucieka to bez problemu go dogoni i ubije.

Akali, Karthus, Tryndamere

akali ma 3 skoki o dużym zasięgu

Karthus ma slowa i spore dmg

Tryndamere bije i bije i bije

Combo powiadasz? To LB,Brand, MALZAHAR, nie zapominajmy o anivi. Aha, no i oczywiscie kennen.

Ja ci polecam Kassadina, mimo że jego combo jest krótkie bo tylko q+e. Po prostu wali duże hity ma slowa, silence i teleport o średnim zasięgu. Do pogrania normali idealny. :D

Ja ci polecam Kassadina, mimo że jego combo jest krótkie bo tylko q+e. Po prostu wali duże hity ma slowa, silence i teleport o średnim zasięgu. Do pogrania normali idealny. :D

Kassadin, 1-szy custom game 27/6/4. Nie wiem jak to wygląda, ale ogólnie z W kolo nieźle wymiata :D

BRAND! na 5 poziomie skilli ma niski cooldown + blue buff to juz wogole, combo ma masakryczne stun + filar + ulti poprostu magia

Witam.

Szukam chempiona bardzo podobnego do Ryze. Musi mieć ładne combo, może być stun albo slowed. Najlepiej nichaj to bedzie ranged mage ponieważ najlepiej gra mi się takimi typami postaci. Cena jakoś roli większej nie gra ponieważ jest to kwestia uzbierania. Lecz może to też być nie mage, ale musi mieć C-o-o-mbo. Z góry dzieki za odp. Może to być postać, która na początku dużo nie zdziała, ale potem z czasem się rozkręca.