2-gi WoW

Witam. Szukam gry podobnej do World of warcraft i zastanawiam się nad runes of magic i 4story co jest bardziej podobne? A może znacie jakieś inne podobne gry mmorpg?

4 story, ale ja osobiście nie przepadam

@up

Na pewno, nie ;]

RoM traktowany jest jako f2p odpowiednik WoW'a, więc nie zastanawiaj się, tylko bierz RoM'a .

Obie gry są podobne do WoW'a. Zdecydowanie lepszą grą jest RoM. Więc wybierz Runes of Magic, a raczej nie pożałujesz.

ja bym sprobowal obu gier i zobaczyl co tobie bardziej do gustu przypada :)

RoM jest ciekawszy i bardziej rozbudowany, lecz 4 Story masz po polsku, więc zależy od Ciebie.

Ale wydaję mi się, że przetestowanie dwóch tytułów byłoby niezłym pomysłem.

Grałem w obydwie bardziej mi się podobało 4STORY ,Ale tak się cięło ;/

4story bardziej Ci podeszło, ze względu na polonizację..

A zacinki miałeś przez słaby sprzęt ;/

ogólnie. to jeżeli chcesz grać w 4story, graj na globcu.. żadnych PL serwerów..

A global nie ma czasem blokady na europejskie IP? Bo z tego co pamiętam to po skończeniu beta testów tak właśnie miało być. Wiem że jest coś takiego jak proxy itd, ale czy można bez problemu grać w wersje globalną? Bo sam bym chętnie w to zagrał, ale po Metinie i Nostale mam uczulenie na spolonizowane gry ^^

Nie,raczej nie ma.Jak ja grałem na Globalu to było wszystko w porządku i nie było Blokad IP.

Spokojnie możesz spróbować.

Runes of Magic-Bardzo dużo questów,mało expa.

4Story-Grindownik,też całkiem sporo questów.

Ale ja bym Ci bardziej polecił RoMa bo wymaga więcej myślenia i to mi się w grach podoba.

Nie,raczej nie ma.Jak ja grałem na Globalu to było wszystko w porządku i nie było Blokad IP.Spokojnie możesz spróbować.Runes of Magic-Bardzo dużo questów,mało expa.4Story-Grindownik,też całkiem sporo questów.Ale ja bym Ci bardziej polecił RoMa bo wymaga więcej myślenia i to mi się w grach podoba.

Co do RoMa mało expa ? w 7-14 dni wbijasz 30/30 z czego max lvl to 50/50 więc to chyba szybko.

4Story sporo questów ? do 10 lvl tak potem robisz pieczęcie. na 28 lvl musiałem zrobić coś koło 20 pieczeci. Więc z tymi questami nie przesadzaj.

Witam. Szukam gry podobnej do World of warcraft i zastanawiam się nad runes of magic i 4story co jest bardziej podobne? A może znacie jakieś inne podobne gry mmorpg?