2 invy do firefall to 1 ten lepszy

Mam 2 invy do oddania w firefall pisać swoje emaile 2 pierwsze osoby dostana inva.

kto 1 ten lepszy :P poprawka mała.

Co mi tam. Przyda się. r3m4ke@gmail.com

@Edit:Dzięki wielkie :lol: do zobaczenia w grze!

ech spóźniony kamizone@interia.pl

Co mi tam. Przyda się. r3m4ke@gmail.com

Mam jakis problem aktualnie zaraz sie z nim uporam . i dostaniesz inva. :)

musisz podac email ten ktory tam masz zarejestrowany.

@Xirion

Wysłany.

wysłane można zamknąć. :P

A te osoby, które otrzymały inva mogą wysyłać kolejnym osobą? Jeśli tak to bardzo proszę na maden14@gmail.com

Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania, a za każdego aktywnego inva będą jakieś profity. Bardzo popularny system marketingowy w tych czasach. Zatem jeśli się nie mylę poprosiłbym także, ponieważ mam na oku ten tytuł, jednakże w ciemno nie chciałbym kupować.

espada.no.04@gmail.com

Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania,

A właśnie że tak to nie działa tylko jak zostaniesz wybrany możesz kogoś zaprosić ale zaproszona osoba niema takiej możliwości...i to ma sens bo w ten sposób kontrolują ilość graczy w becie :)

Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania, a za każdego aktywnego inva będą jakieś profity. Bardzo popularny system marketingowy w tych czasach. Zatem jeśli się nie mylę poprosiłbym także, ponieważ mam na oku ten tytuł, jednakże w ciemno nie chciałbym kupować.espada.no.04@gmail.com

to jest f2p :) wiec bez obaw to działa na takiej zasadzie ze co miesiac kazdy kto ma konto dostanie 2 invy ja juz miesiac temu tutaj na forum 2 invy rozdałem i dostałem nowe to tez rozdałem robcie tez tak bo szkoda by sie zmarnowały.

Aha f2p, ja myślałem że raczej b2p, ale jeśli tak to easy, może akurat ktoś czymś zarzuci. (:

Mam 2 invy do oddania w firefall pisać swoje emaile 2 pierwsze osoby dostana inva.

kto 1 ten lepszy :P poprawka mała.