Mam 2 invy do oddania w firefall pisać swoje emaile 2 pierwsze osoby dostana inva.
kto 1 ten lepszy poprawka mała.
Mam 2 invy do oddania w firefall pisać swoje emaile 2 pierwsze osoby dostana inva.
Co mi tam. Przyda się. r3m4ke@gmail.com
@Edit:Dzięki wielkie do zobaczenia w grze!
ech spóźniony kamizone@interia.pl
Co mi tam. Przyda się. r3m4ke@gmail.com
Mam jakis problem aktualnie zaraz sie z nim uporam . i dostaniesz inva.
musisz podac email ten ktory tam masz zarejestrowany.
@Xirion
Wysłany.
wysłane można zamknąć.
A te osoby, które otrzymały inva mogą wysyłać kolejnym osobą? Jeśli tak to bardzo proszę na maden14@gmail.com
Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania, a za każdego aktywnego inva będą jakieś profity. Bardzo popularny system marketingowy w tych czasach. Zatem jeśli się nie mylę poprosiłbym także, ponieważ mam na oku ten tytuł, jednakże w ciemno nie chciałbym kupować.
espada.no.04@gmail.com
Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania,
A właśnie że tak to nie działa tylko jak zostaniesz wybrany możesz kogoś zaprosić ale zaproszona osoba niema takiej możliwości...i to ma sens bo w ten sposób kontrolują ilość graczy w becie
Raczej tak to działa, że każdy kto dostał inva ma x invów do rozesłania, a za każdego aktywnego inva będą jakieś profity. Bardzo popularny system marketingowy w tych czasach. Zatem jeśli się nie mylę poprosiłbym także, ponieważ mam na oku ten tytuł, jednakże w ciemno nie chciałbym kupować.espada.no.04@gmail.com
to jest f2p wiec bez obaw to działa na takiej zasadzie ze co miesiac kazdy kto ma konto dostanie 2 invy ja juz miesiac temu tutaj na forum 2 invy rozdałem i dostałem nowe to tez rozdałem robcie tez tak bo szkoda by sie zmarnowały.
Aha f2p, ja myślałem że raczej b2p, ale jeśli tak to easy, może akurat ktoś czymś zarzuci. (: