Siema, ponieważ moi kumple nie będą grać to postanowiłem oddać tutaj 2 klucze do gw2, coby się nie marnowały. Wpisujcie się w tym temacie do 20:00, potem zrobię losowanie i wyślę dwóm osobom na pw klucz. Jedynie wymaganie to posiadanie co najmniej 20 postów lub konta w serwisie od co najmniej miesiąca.
2 klucze do beta testów
Przygarnę 1 klucz .
Ja chętnie wezme jeden kluczyk
Mi też by się jeden przydał.Może nie mam 20 postów ale jestem ponad miesiąc zarejestrowany(i nadrabiam entuzjazmem) Pozdrawiam
@2up
Przeczytaj dokładnie- nie spełniasz wymagań.
@up
To że jesteś przez ten czas na forum zupełnie wystarcza
@EugeniuszGeniusz
To, że masz konkretną ilość postów daje mi pewną pewność, że klucz nie powędruje do osoby, która zrobiła konto przed chwilą. Logiczne, że mam większe zaufanie do osób które są na forum od jakiegoś czasu.
Czy to taka duża różnica że nie mam tylu postów? Bywam na tym portalu codziennie, oraz na forum
Z wielką chęcią przyjmę jeden klucz do bety GW2. czekam z niecierpliwością na wyniki losowania.
Witam, tez bardzo chetnie przyjme kluczyk
A ja też bym 1 kluczyk chętnie przygarnął i zaopiekował się nim
Prosze o uwzglednienie w losowaniu
Proszę o uwzględnienie mnie w losowaniu. Bardzo poważnie myślę nad kupnem GW2. Z wielką chęcią przyjmę kluczyk. Zależy mi na tym ;]
20:00 wybiła więc podaję listę oraz zwycięzców.
1. GrucA
2. Kusiak
3. HisGhostInTheFog
4. Komuszon
5. UnknownPL
6. Weandil
7. Tuneelth
A zwycięzcy to : HisGhostInTheFog oraz Weandil! Gratuluję i wysyłam do was kluczyki
Dziekowac
Dziękuje bardzo kolego:D
Siema, ponieważ moi kumple nie będą grać to postanowiłem oddać tutaj 2 klucze do gw2, coby się nie marnowały. Wpisujcie się w tym temacie do 20:00, potem zrobię losowanie i wyślę dwóm osobom na pw klucz. Jedynie wymaganie to posiadanie co najmniej 20 postów lub konta w serwisie od co najmniej miesiąca.