2 mmo

Siemka jestem tutaj nowy i nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem jeśli nie to sorki

mam pytanie co do 2 MMO

1. Star Wars The Old Republik widziałem gameplaye z tej gry i mi przypadła do gustu . Moje pytanie jest następujące . Czy ta gra jest F2P , jeśli nie to wiecie może kiedy będzie może były na ten temat jakieś newsy

2. Dragon Ball Online . Jestem wielkim fanem tego anime i chciałbym w to pograć ale z tego co czytałem kiedyś gra jest tylko gdzieś w Chinach chyba i trzeba jakieś kody aby zrobić konto . Czy wiecie może czy ta gra jest już do sciągnięcia w Europie albo w Ameryce gdzieś ?

Co do pierwszego, nie, nie jest F2P, ale to tylko kwestia czasu, przed 2013 powinieneś popykać.

Co do drugiego, to ze zrobieniem konta nie miałem najmniejszego problemu :)http://dbmmo.com/

SWTOR jest jeszcze p2p ale o ile się nie mylę to w listopadzie tego roku przechodzi na f2p, było kilka newsów o tym ;)

ThePolinchik tą stronke co podałeś to tam wystarczy sie zarejestrować i sciągnąć gre ? i jeśli tak to gra w jakim jest języku ? ang czy jaki ?

jeśli jest to w języku Chińskim to czy jest jakiś patch aby to zangielszczyć ? i czy to jest jakiś Priv czy global ?

CSI gra jest po koreańsku, ale na stronie możesz ściągnąć patch zaangielszczający.

Tak jak wyżej, jest patch zaangielszczający

To ja się podepnę co do DBO ;). Gdzie stoi serwer? wiecie, żeby nie było problemu z lagami.

Siemka jestem tutaj nowy i nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem jeśli nie to sorki

mam pytanie co do 2 MMO

1. Star Wars The Old Republik widziałem gameplaye z tej gry i mi przypadła do gustu . Moje pytanie jest następujące . Czy ta gra jest F2P , jeśli nie to wiecie może kiedy będzie może były na ten temat jakieś newsy

2. Dragon Ball Online . Jestem wielkim fanem tego anime i chciałbym w to pograć ale z tego co czytałem kiedyś gra jest tylko gdzieś w Chinach chyba i trzeba jakieś kody aby zrobić konto . Czy wiecie może czy ta gra jest już do sciągnięcia w Europie albo w Ameryce gdzieś ?