2 nowe servery

Ktos zamierze grac na nowych serverach? Wiadomo na windrescie biegaja juz ludzie z full evolved bronmi..My ze znajomymi chyba pojdziemy zobaczyc na Greenhollow i pewnie zalozymy gildie czy cos wiec jakby ktos byl zainteresowany to piszcie tutaj

Lada dzien wejda nowe dungi, lv cap podniosa. to spokojnie podgonicie. Bron i tak liczy sie tylko w open pvp, a na pustym servie o to moze byc ciezko.

No ja mam premium ale moi znajomi nie chca na razie kupic i niestety ale 4000 ludzi w kolejce na windrest nie jest ciekawe tym bardziej ze Ncsoft powiedzial ze nie zwiekszy capa na servery bo beda lagi etc

Ja jestem zainteresowany. Z chęcią pogram razem z wami. Mam już jakieś doświadczenie b&s, ale niewielkie

Nick: Qamiii

Klasa: Assasin

za 2tyg ludzie odejda itd. i bedziecie grali na ghost serwerach, nie lepiej grac na zapelnionym i kupic premke na tydz za 5 euro? "student pack"

Nie każdy chce grać na serwerze gdzie ,,polska elyta" rzuca gównem na czacie, gdzie czat jest spamowany non stop przez gold sellerów.. To, że ktoś gra na dużym serwerze wcale nie oznacza, że będzie się bawił lepiej a napewno spotka więcej botów. Zawsze wolałem mniejszy serwer gdzie dobrze zna się społeczność a dużo rzeczy jest i tak cross server więc nie ma problemu.

Ja wybrałem Greenhollow. Co będzie :D

a na tym nowych serwerach też takie duże kolejki?

Nie każdy chce grać na serwerze gdzie ,,polska elyta" rzuca gównem na czacie, gdzie czat jest spamowany non stop przez gold sellerów.. To, że ktoś gra na dużym serwerze wcale nie oznacza, że będzie się bawił lepiej a napewno spotka więcej botów. Zawsze wolałem mniejszy serwer gdzie dobrze zna się społeczność a dużo rzeczy jest i tak cross server więc nie ma problemu.

Pisalem wczesniej, byle wybrac jeden ze startowych serwerow, a nie dwa dodane na wyrost bo kolejki za duze.

Ktos zamierze grac na nowych serverach? Wiadomo na windrescie biegaja juz ludzie z full evolved bronmi..My ze znajomymi chyba pojdziemy zobaczyc na Greenhollow i pewnie zalozymy gildie czy cos wiec jakby ktos byl zainteresowany to piszcie tutaj