Siemano, zacząłem grać w rifta na bloodiron i szukam jakiejś dobrej gildii. Znacie może jakąś ?
2 Pytanie : Czy jest możliwość stworzenia postaci coś w stylu mrocznego rycerza ? ( Wytrzymały wojownik z lifestealem, z elementami mrocznej magii )
Siemano, zacząłem grać w rifta na bloodiron i szukam jakiejś dobrej gildii. Znacie może jakąś ?
2 Pytanie : Czy jest możliwość stworzenia postaci coś w stylu mrocznego rycerza ? ( Wytrzymały wojownik z lifestealem, z elementami mrocznej magii )
Tu masz link.
Nie za bardzo jestem w temacie warków, ale od mrocznej magii są dusze w stylu Void Knight i/lub Reaver.
Jeśli chodzi o gildię to zapraszamy
Tu masz aktualny build dark knighta: http://www.riftscene.com/guides/classes/warrior/warrior-tank/void-knight-tank-guide-61-vk-15-paladin-0-tempest-2-2/
Niestety jest to build tankowy, więc do solo expa będzie nudny.
Oki już wszystko ogarnąłem, jakby ktoś był chętny do wspólnej gry, to zapraszam na server Bloodiron do Polskiej gildii Steel and Magic : Jak coś pykam rogalem build jeszcze nie ustalony, nick : Fuglik
bez sensu zaczynac grac w rifta dopoki nie zrobia nowego servera...
bez sensu zaczynac grac w rifta dopoki nie zrobia nowego servera...
Czy mógłbys wyjaśnić o co ci chodzi, bo chyba nie łapię?
Przecież Trion podzielił icewatch na 2 nowe serwery pve, a takze dodał nowy serwer PvP czyli Volan (który zresztą przez większość czasu ma obciążenie Medium)
a co za roznica na jakim gram servie jak mozna wejsc na tamten inny tez
a mam takie pytanie,co trzeba miec zeby rozwalac itemy na runy?
a co za roznica na jakim gram servie jak mozna wejsc na tamten inny tez
a mam takie pytanie,co trzeba miec zeby rozwalac itemy na runy?