2 pytania

Siema

Postanowiłem zagrać w TERA online us i mam 2 pytania

1. Czy w trakcie ściągania klienta mogę wyłączyć launcher, a następnie po iluś tam godzinach go aktywować i pobierać z tego samego miejsca ?

2. Jaki jest rekomendowany serwer dla osoby kompletnie nie znającej tej gry, czy są jakieś dobre polskie gildie lub inter ?

Dlaczego mi pisze, że skończy ściągać za 3 dni :lol:, gdy powinno nie więcej niż 4h.

1. raczej tak

2. na kazdym serwie gra sie tak samo, co do gildii sam musisz obczaic co i jak

1. Tak tylko wykonywany jest wtedy skan pobranych plików. Dlatego odradzam przerywanie pobierania przy wysokich procentach.

2. Wejdź na serwer PvP bo tam gra najwięcej zaznajomionych z grą ludzi. Chętnie pomagają.

3. Gra pobiera się ci wolno bo zapewne masz odpalone P2P. Zobacz w opcjach.

Pobieranie tery spokojnie można przerwać, a potem jest ono kontynuowane od tego samego momentu. Niestety, ściąga się ona i patchuje bardzo długo, u mnie było to koło doby. W wersji NA możesz również ściągnąć kawałek i już zacząć grać (jeśli dopiero tworzysz nową postać) a reszta plików będzie pobierana w trakcie gry.

Siema

Postanowiłem zagrać w TERA online us i mam 2 pytania

1. Czy w trakcie ściągania klienta mogę wyłączyć launcher, a następnie po iluś tam godzinach go aktywować i pobierać z tego samego miejsca ?

2. Jaki jest rekomendowany serwer dla osoby kompletnie nie znającej tej gry, czy są jakieś dobre polskie gildie lub inter ?

Dlaczego mi pisze, że skończy ściągać za 3 dni :lol:, gdy powinno nie więcej niż 4h.