2 pytania

1. oplaca sie grac za darmo ? bez kupowania premium itd ?

2. p2w?

1.Tak. Gra jest super. Nie znudzisz się.

2. Nie ma P2W. Możesz śmiało grać.

Kurde wolal bym troszke bardziej wyczerpujace odpowiedzi :)

Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka

1. oplaca sie grac za darmo ? bez kupowania premium itd ?2. p2w?

Prędzej czy później przyda Ci się soul z dodatku. Poza tym żeby móc korzystać z auction house trzeba mieć ileś tam loyalty a dostaje się je za wydawanie coinów.

Dodatek mozna kupic za walute w grze z tego co slyszalem za jakies rexy

1.Gra jest rewelacyjna polecam dla każdego fana gatunku MMORPG oraz dość trudną na swój sposób rozgrywkę w czasie PvP jak i na instancjach.

2.Oczywiście że nie. IS to bardziej kosmetyczne sprawy ale znajdują się tam itemy ale wszystko jest do zdobycia dla każdego gracza nie ważne w jakim systemie płatności grasz

Na pewno to ciebie przekona życzę miłej i spokojne gry oczywiście na serwerze Zaviel :)

2.Oczywiście że nie. IS to bardziej kosmetyczne sprawy ale znajdują się tam itemy ale wszystko jest do zdobycia dla każdego gracza nie ważne w jakim systemie płatności grasz

Co do IS to i tak i nie. Z jednej strony można wszystko zdobyć w grze, z drugiej zaś premium/kupowanie itemów przyśpiesza strasznie, ale to strasznie zdobywanie rzeczy.

Moze ktos napisac o co chodzi z tymi rexami ? Te 50-60 zl moge zainwestowac w gre.

Moze ktos napisac o co chodzi z tymi rexami ? Te 50-60 zl moge zainwestowac w gre.Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka

Rex daje coinsy do IS, z tym, że możesz go kupić/sprzedać jako item w grze. Jak 50-60 zł możesz zainwestować to spróbuj wychaczyć gdzieś do kupienia dodatek, da Ci loyalty i wszystkie soule. No, albo pojedynczy soul i 30 dni premium.

Gdzie znajde jakas baze buildow do postaci ? Bo szukam pod leveling dla warka znalazlem jeden ale tam trzeba tempesta z dodatku ...

1. oplaca sie grac za darmo ? bez kupowania premium itd ?

2. p2w?