2 różne konta stream równocześnie na jednym kompie

Da się jakoś odpalić?

Prawdopodobnie da się tylko po co? Z tego co się nie mylę to z jednego konta możesz udostępnić gry na drugie konto przy czym na tym pierwszym nikt nie może w tym czasie grać. Ja sam tak mam, że po zalogowaniu na drugie konto w bibliotece steam ukazują się wszystkie gry nawet te których nie posiadam na używanym koncie i mogę w nie grać mimo to. Powinieneś mieć opcję typu poproś użytkownika o dostęp do gry/ ewentualnie udstępnij grę następującemu użytkownikowi. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.

Na tych 2 kontach mam rożne postacie w jednej grze i chciałem odpalić oba naraz żeby przenieść ekwipunek z jednego na drugie.

Jeśli koniecznie chcesz mieć uruchomione 2 konta steam jednocześnie zapoznaj się z programem (nazwę wyśle Ci na pw). Z tego co widziałem to ludzie dzięki temu są w stanie tego dokonać natomiast ja Ci tego nie wytłumaczę gdyż nie mam wystarczającej wiedzy i nie wiem czy jest to do końca legalne.

http://sandboxie.com/

Ale jak używać ? Nie wiem :)

No niestety ja Ci nie pomogę kolego bo sam nie wiem. Polecam jakiś tutorial na youtubie :).

To akurat proste ,ale niestety nie działa z gra którą chce włączyć.No trudno 2 konta stream odpaliłem wiec temat do zamknięcia .Dzięki za pomoc :)

Da się jakoś odpalić?