2 ważne, niezwiązane ze sobą pytania

Śpicie??:P

Mam pytanie, a nawet 2.

Pierwsze: znacie jakiś program na androida dzięki któremu mógłbym sobie ułożyć plan treningowy. Chodzi jedynie o mój własny opis ćwiczenia i o to by po jego wykonaniu ticknąć, a program pokaże następne. Android 2.3.2 chyba.

Drugie: mógłby ktoś wykonać projekt tatuażu? Chodzi o napis, więcej szczegółów jak ktoś będzie zainteresowany.

Z góry dzięki

Może to nie dokładnie w temacie ale znam taki program.Kartka papieru,długopis i głowa,spisujesz plan treningowy a jak zapomnisz co w nim jest zawarte ,spoglądasz na kartke .Dobre ;) ?

Raczej nie ma takich programów. Bo nikomu do życia chyba nie jest to potrzebne.@Valgour. Do twojego programu dopisałbym jeszcze minutnik.

I jeszcze powiedz, że projekt tatuażu za friko ktoś ma Ci zrobić, to w ogóle padnę ze śmiechu. : )

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Boże nie chodzi tu o wykonanie profesjonalnego modelu, a jedynie o szkic. Ludzie proszą o sygny i jakoś tam nie masz pretensji, a to poniekąd to samo. Nie masz nic do powiedzenia po prostu wyjdź.

Jeżeli robisz 10 pompek dziennie to i kartka wystarczy. Na telefonie przebiega to sprawniej i jeżeli dobrze to zaprogramujesz nie mam mowy o pomyłce. Dodatkowo nie chcę mi się wierzyć w to że na Android markecie jest symulator parkowania równoległego, a nie ma prostego programu do treningu.

Albo mu chcecie pomóc, ale kur*a nie nabijajcie sobie postów w komentarzach..

Nie wiem czy o to chodzi, ale na 1 pytanie trafia odpowiedź: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.symetria.trenerpl

Wielkie dzięki, ale tutaj musisz mieć abonament, który w ostateczności wykupie, ale wole coś free poszukać. Dodatkowo mi nie są potrzebne animacje. Wystarczy mój własny opis i przycisk do przewijania do następnego ćwiczenia:>

Ale naprawdę ogromne dzięki, nie wiem jakim cudem tego nie znalazłem:>

Śpicie??:P

Mam pytanie, a nawet 2.

Pierwsze: znacie jakiś program na androida dzięki któremu mógłbym sobie ułożyć plan treningowy. Chodzi jedynie o mój własny opis ćwiczenia i o to by po jego wykonaniu ticknąć, a program pokaże następne. Android 2.3.2 chyba.

Drugie: mógłby ktoś wykonać projekt tatuażu? Chodzi o napis, więcej szczegółów jak ktoś będzie zainteresowany.

Z góry dzięki