[20+][Destiny 2 i inne]We can into gaming. Największy polski discord Destiny 2 PC

Hej,

Jeżeli masz ponad 20 lat i szukasz ludzi do grania w cokolwiek to zapraszam na Discord We can into gaming

https://discord.gg/TCM6bXX

Aktualnie jest nas ponad 230 osób na discordzie, z prawie czego 100 osób w klanie Destiny 2 PC.

Posiadamy 4 boty muzyczne, bot do wszystkich statystyk z Destiny 2, wydzielony kanał na informacje z twittera Bungie oraz DestinyTheGame aby zawsze być na bieżąco z informacjami, które zamieszczają.

Generalnie na discordzie gramy we wszystko: PUB, World of tanks, Heroes of the storm, Diablo 3, single playery jak No mans sky, Darkwood, Wiedźmin 3, Grim Dawn, Wolcen itp itd

Można wejść sobie pogadać grając w coś samemu lub dołączyć do kogoś jeżeli akurat w coś gra :)

Jednak najwięcej ludzi gra w Destiny 2 PC.

Liczy się przede wszystkim kultura i chęć pogadania.

Czyli jak nie mam 25 lat to nie mogę wejść pograć z wami?

Czyli jak nie mam 25 lat to nie mogę wejść pograć z wami? 

wystarczy umieć czytać

W sumie to możemy zmienić zasadę i zejść do minimum 20 lat.

A Ja wciąż nie rozumiem tych ograniczeń wiekowych na tego typu grupach. Imo, to wystarczy mieć mutację i jazda. 18,19,20,25, kogo to powinno obchodzić? Częściej Ci młodsi są bardziej ogarnięci od tych "starszych".

Niektórzy chcą grać z ludźmi, którzy trochę już znają życie i można z nimi porozmawiać na tematy związane z codziennością dorosłości, a nie kartkówkami i wywiadówką.

Dołączyłem. Póki co praktycznie zerowy ruch. Czekam na rozwój sytuacji. Może jakaś gierka wpadnie mi w oko :)

Po ostatnim dniu dyskusja na discordzie się ożywiła i kilku ludzi grało razem.

Chcemy żeby to było miejsce do rozmów, dzielenia się informacjami ze świata gier i nie tylko.

A przy okazji można znaleźć kompana do jakiejś gry lub próbować kogoś do niej zachęcić :)

wystarczy umieć czytać

Zawsze jesteś taki mądry w internecie ? Pytanie było retoryczne i z pod znaku informacyjnym.
Tak jak kolega wyżej napisał "czasami ludzie młodsi są bardziej ogarnięci od tych starszych"
Sam należę do tej "mniejszości" młodych ba.. a jednak umiem się inteligentnie wypowiedzieć na jakiś podany temat.
Wiec z twoim "czytaniem" , proszę łaskawie abyś się zamknął i naprawdę pierw załapał jakieś informacje później dopiero spekulować.

Zawsze jesteś taki mądry w internecie ? Pytanie było retoryczne i z pod znaku informacyjnym.
Tak jak kolega wyżej napisał "czasami ludzie młodsi są bardziej ogarnięci od tych starszych"
Sam należę do tej "mniejszości" młodych ba.. a jednak umiem się inteligentnie wypowiedzieć na jakiś podany temat.
Wiec z twoim "czytaniem" , proszę łaskawie abyś się zamknął i naprawdę pierw załapał jakieś informacje później dopiero spekulować.

Mój 5 letni syn również potrafi inteligentnie wypowiedzieć na niektóre tematy, co nie oznacza, że ktoś 30+ chciałby z nim grać.
Możesz rzucać sobie argumentami jakimi chcesz, ale jeśli ktoś, kto stworzył ten kanał discorda i zgromadził ekipę, życzy sobie 20+ czy 25+ czy 30+, to po co zadawać głupie pytania i próbować argumentować jakim to ciekawym człowiekiem się nie jest mając 16 lat :)

Eh panowie, wystarczy zapytac sie kolegow wejsc na kanal pogadac i wtedy zapadnie decyzjia czy ow grone chce cb miec jesli masz nascie lat lub nie. Pytac pytac wystarczy :D

Panowie. Jak chcecie się kłócić to przejdźcie po prostu na priv :)

Wszędzie są jakieś zasady. Tutaj tylko jedna.

Trochę ludzi dołączyło, ale mało kto się odzywa, ale nie wstydźcie się zagadywać czy wchodzić do kogoś na kanał :)

Sry za offtop, ale według mnie Discord to drugi najgłupszy wynalazek ludzkości po grach typu moba. Dziękuję za uwagę :)

Dostał już ostrzeżenie, więc nie musicie go zgłaszać ciągle ~Ksarou

Jak dla mnie to Teamspeak i Mumble mogą mu pięty całować :)

No to hop

Zapraszam. Najczęściej ludzie grają wieczorami w PUB.

Zbliża się data premiery Destiny 2. Zapraszam jeżeli czekasz tak jak niektórzy z nas. Na Destiny 2 czeka już z 5 osób z 70 na serwerze.

Pod pewnymi względami TS był jednak niedorównany - brak opcji poke strasznie boli :D tak z ciekawosci, ,macie już ekipe na Battlefronta 2?

Nie kojarzę żeby ktoś czekał na Battlefronta 2.

A co do poke to możesz do kogoś napisać i też dostaje wiadomość oraz dźwięk. A plus jest taki, że możesz mu napisać nawet jak go nie ma.