Rozumiem sytuację, wskutek której w dziale "Szukam MMO" należy posiadać 20 postów, ale uważam, że zostało to jednak przesadnie ograniczone. Ogólnie uważam, iż to dobry pomysł, ale dla zakładania tematów, jednak aby pisać w już istniejących dopiero po osiągnięciu 20 postów jest moim zdaniem trochę przesadzone. Nie wiem, czy podzielacie to zdanie, dlatego proszę piszcie. W końcu nieraz ktoś mógłby doczytać się w czyimś opisie takich kryteriów, które idealnie pasują do jego gry i z czystej chęci pomocy chciałby mu tą grę zaproponować, a po co spamować na PW, skoro właśnie od tego jest owy dział?
20 postów
Prosta odp. bo robicie tam spam podobnymi tematami nawet gdy jest wymagane zatwierdzenie.0 szukania.Wole nie myśleć co by było jakby popuścić z tym.;/
Prosta odp. bo robicie tam spam podobnymi tematami nawet gdy jest wymagane zatwierdzenie.0 szukania.Wole nie myśleć co by było jakby popuścić z tym.;/
Prosta riposta, moderator musi zaakceptować każdy temat, więc userzy i tak nie mają możliwości zobaczenia tego spamu. Tak czy siak zauważyłem już spam "szukam mmo" w innych działach, jak dla mnie limit powinien być zniesiony.
Prosta riposta, moderator musi zaakceptować każdy temat, więc userzy i tak nie mają możliwości zobaczenia tego spamu. Tak czy siak zauważyłem już spam "szukam mmo" w innych działach, jak dla mnie limit powinien być zniesiony.Szybka kontra,Warcraft ty to najchętniej zrobiłbyś tu burdel;/ Z tego co ostatnio czytam w twoich postach.
Limity są jak najbardziej słuszne, ba nawet potrzebne bo to przez ich brak zostało zawieszone targowisko, może gdyby pozwolić użytkownikom zamieszczać ogłoszenia na targu od 50+ postów to liczba oszustów była by mniejsza.
@Dobro masz racje,ale mój pomysł na limit w targowisku,zatonął...
Moim zdaniem, fajnie by było, gdyby przed każdym założeniem tematu w takim dziale, otwierała się opcja "szukaj" i napisanie tematu, mogłoby nastąpić dopiero po wpisaniu czegoś w szukajke i wciśnięciu "szukaj".
Oczywiście z zachowaniem limitu ^.^
Szybka kontra,Warcraft ty to najchętniej zrobiłbyś tu burdel;/ Z tego co ostatnio czytam w twoich postach.
Ale jakoś nie napisałeś, dlaczego to ty masz racje, a nie ja więc... I WIN! U LOSE! U MAD! BECAUSE I WIN! A tak serio, co ci to przeszkadza? Skoro tak czy siak tego spamu NIE BĘDZIESZ MIAŁ MOŻLIWOŚCI ZOBACZYĆ?
Przez 20 postów może niektórym coś zaświta do główek "a może sam coś poszukam, nie będę robił spamu, bo to takie fajne forum jest", jest to czas na zastanowienie się i odrobiny intelektualnego wysiłku.
@Dwarfar "Ci" wszystko wyjaśnił...
Ale chyba lepiej, zeby juz założył temat, którego i tak nie będzie, dopóki nie zaakceptuje go moderator niż żeby naspamił jakimś gównem dwadziescia razy w innych tematach?
Temat walkowany 10000 razy. Jak pojawia sie konkretne propozycje czy alternatywne rozwiazania, ale dobrze uzasadnione, to mozecie je przedstawic, ale teraz nie napisaliscie niczego waznego, same bzdety.
Rozumiem sytuację, wskutek której w dziale "Szukam MMO" należy posiadać 20 postów, ale uważam, że zostało to jednak przesadnie ograniczone. Ogólnie uważam, iż to dobry pomysł, ale dla zakładania tematów, jednak aby pisać w już istniejących dopiero po osiągnięciu 20 postów jest moim zdaniem trochę przesadzone. Nie wiem, czy podzielacie to zdanie, dlatego proszę piszcie. W końcu nieraz ktoś mógłby doczytać się w czyimś opisie takich kryteriów, które idealnie pasują do jego gry i z czystej chęci pomocy chciałby mu tą grę zaproponować, a po co spamować na PW, skoro właśnie od tego jest owy dział?