Jakby nikt tego nie znał
[2000r.] Weekend - Ona tańczy dla mnie
Frustruje mnie moda na tą piosenkę oraz inne te shity disco-polowe.. Serio z całego kraju robi się wieś! DOSYĆ!
Narzekajcie narzekajcie dalej na to disco polo ale jak zagrają wam "Jesteś szalona" bawicie się od razu...wole sobie tego posłuchać niż np Dody....
Narzekajcie narzekajcie dalej na to disco polo ale jak zagrają wam "Jesteś szalona" bawicie się od razu...
Ja się nie bawię.
@down nie przy czymś takim ofc
Ale sztywniak -.-
jak by piosenka byla nowa to jo mozesz pisac.. a teraz wes sie schowaj,, a co do nuty to fajna ale przerobka z sobota lepsza
Osobiście wcale nie lubię takiej muzyki, nie słucham. Pod względem muzycznym i tekstowym jest to totalne dno jak większość Disco Polo, ale nie wyobrażam sobie bawić się na zabawie przy innej muzyce. Nie wiem, może na zachodzie tańczy się przy Lady Gaga, Rihanna itp. Jednak tak po prostu u nas na wschodzie jest, to się długo sprzedaje. Ta muzyka nie jest stworzona do tego, aby usiąść na kanapie i słuchać. Tylko do zabawy, aby podpita grupa ludzi mogła się po prostu bawić, tekst jest prosty jak i muzyka to prostu to jakoś wchodzi.
Disco-polo nie cierpię, ale bracia Figo Fagot mi bardzo pasują. Nie mówię tylko o "Bożence" i "Zobacz dziwko co narobiłaś". Mają oryginalne i zabawne teksty i teledyski. Jak na swój metalowy gust, to mogę tego słuchać na okrągło
Nie mogę z tym. Jak ktoś to śpiewa, nuci, lub co gorsza włącza w telefonie. Mam ochotę przywalić mu w ryja, a w przypadku trzecim wsadzić telefon w odbyt.
ONA TU JEST, I TAŃCZY DLA MNIE, BO, DOBRZE TO WIE, ŻE PORWĘ JĄ, I W SERCU SCHOWAM NA DNiE
ONA TU JEST, I TAŃCZY DLA MNIE, BO, DOBRZE TO WIE, ŻE PORWĘ JĄ, I W SERCU SCHOWAM NA DNiE
Taka "muzyka to tylko na wiejskiej zabawie i weselach". 100% prawdy ,tylko tam mam w "d@#%#" co puszczają ,bo przeważnie i tak już jestem lekko wstrząśnięty(niezmieszany).
Ale słuchać tego na co dzień ...zmiłujcie się;/
Jeżeli kogoś disco polo wkurza to niech tego nie słucha albo niech nie bierze tych piosenek 'na poważnie' prawda tak, że na dyskotekach i innych wszelkich imprezach to przy disco polo najlepiej ludzie się bawią. No, chyba że ktoś bawi się przy techno, trance czy dubstep, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje. Nie słucham, na co dzień disco polo, ale jak impreza czy np. wesela to słucham i bawię się nie wychodze etc sporo osób disco polo słucha dmłodsi i starsi ze względu, że tego się słuchało i to było popularne. Teraz może nie tworzą jakiś mega hitów jak np .w latach 90, ale, skoro ludzie słuchają to czemu mają nie tworzyć? tak samo rock ludzie słuchali i słuchają dalej to i tworzą dalej wiec w czym problem... każdy słucha czego chce i nie powinno się oceniać po tym czego słucha.
Grupa WEEKEND powstała w 2000 roku w Sejnach. Wokalistą oraz liderem zespołu jest Radosław Liszewski. Zespół posiada również sekcję taneczną, którą tworzą Adam Łazowski i Paweł Nitupski. Zespół ma na swoim koncie wiele nagród i wyróżnień, między innymi nagrodę za najlepszy występ w roku 2003 oraz w roku 2010, a także 2012-tym. Nagrodę burmistrza miasta na festiwalu disco polo i dance w Ostródzie . Przez okres wielu lat zagrali niezliczoną ilość koncertów, wydali kilka płyt, stworzyli kilka bardzo znanych piosenek z których np. „Za miłość mą, Jesteś za***ista, Playboy, To Karolina, itd. wpisały się już do kanonu polskiej muzyki tanecznej. Teledysk do piosenki "Ona tańczy dla mnie" w ciągu kilku miesięcy obejrzało blisko 14 milionów osób, dzięki temu jako jedyna Polska piosenka jest w TOP 100 kanału youtube. Począwszy od dużych miast, po małe miejscowości jak i gminy są znani z bardzo energetycznych koncertów na których z całą pewnością nie da się nudzić, to bardzo dobra muzyka, pozytywna energia i uśmiech na twarzy - motto przewodnie zespołu Weekend!
Moim zdaniem to był najlepszy hit sylwestrowy 2012/13r.
Powstała również składanka w wykonaniu Soboty & zespołu Weekend
Zapraszam do słuchania!