Łoo po dwóch tygodniach sandworm przyznał że animacje są słabe. KONIEC ŚWIATA.No bieganie bylo lepsze faajny efekt byl, teraz taka lipa.. Ale widze ze jak biegasz caly czas to postac sie zatrzymuje i robi pare wdechów.A co do instancji to w romie byly trudniejsze tutaj poziom hard to jak w romie poziom easy.
Nie byłeś nawet jeszcze na hardzie i instancje początkowe to nie instancje.
Idz na Juno Gallery(koniec Laesdis 36 poziom a na easy potrzeba 2 lub 3 osoby z 45) i przestań powtarzać te głupoty.
Do animacji nie miałem zastrzeżeń na archerze bo tam wszystko wygląda za***iście, ten guardian jest okropny i chyba zaraz go usunę i zrobie znowu Rangera. Animacje słabe a skille drętwe powodujące "stopki". Na łuczniku zapierdzielasz cały czas płynnie i dynamicznie. A no i ciosy od mobów ktore stunują, dopóki nie będzie uników klasy melee to porażka po całości.
Pewnie granie innymi klasami powoduje te sprzeczki. Nie wyobrażam sobie wydania gry z takim guardianem.
edit:
Dobra nie gram, czekam na następny patch z nową wyspą i porządnymi zmianami(głównie uniki).
edit2:
Własnie patrze na notke i niby dodali uniki (shift+a/d), idę sprawdzić.
edit3:
Aha działają może trochę zbyt szybka animacja ale już mnie nie wkurzają te idiotyczne stopki po dostaniu obrażeń bo wreszcie mogę je ominąć. Wolałbym efekt uników z RaiderZ niż tę gwiazdę w pół sekundy.