2013-05-13 / patch DragonProphet fail

witam,

Dzis dodano kolejny patch ktory mial poprawic rozgrywke i optymalizacje.

Pobralem zagralem i ... lipa.

Gra nie odpala sie na full screen'ie to po pierwsze, po drugie gra crashuje ( przed patchem nie bylo tego problemu ), lagi sa wieksze niz wczesniej. To minusy ogolnie ktore zauwazylem po 5 minutach gry ^^

A plusy ? wiecej fps mam. Przed latka mialem na starym kompie 8-12fps, teraz po mam 20-40 fps ale co z tego :P Na nowym kompie nie odpalalem bo nie bylem dzis w drugim mieszkaniu. Zeby nie bylo jaj ze tam tez taka lipa bedzie.

Naprawia bledy zeby powstaly nowe ^^ normalka.

A co u Was? jakies problemy tez macie?

Ja wbilem 10 lvl i odpuscilem. Tyle ludzi co tam biega to masakra kazdy bije sie o moba jak za komuny. W ogole nie da sie normalnie expic bo na spotach po 20 osob. Pogram za 3 dni jak beda wolne spoty na low lvl.

Probowalem zrobic 1 instancje na poziomie normal ale musze wbic z 16 lvl bo cos ciezko.

Najwieksza wada to ze nie dali 3 strefy !!1

A co do crashy to ja ich nie mam, moze dc dostales.

W ogole dali nowe opcje w grafice.

duzo ludzi... za duuuzoo to kolejny minus hehe :)

no coz widocznie nie jest mi pisane grac na moim starym blaszaku... wiec przesiadam sie na smoka od jutra :) cu in game ^^

wazne ze optymalizacja poprawiona i to najwazniejszy aspekt .

no sa nowe ale dziwnie tlumaczone lub wogole ale po dobrej konf. zalapie sie pare fps wiecej :) mi doszlo o 15 fps wiecej.

No trzeba czekac na kolejne patche bo chinczyki maja wersje 65, a u nas 60

No lagi to raczej przez ilość ludzi. Crashe to przypadkiem nie przy zmianie grafiki? Jeśli tak to ustaw ją w luncherze.

Poczekaj lepiej na odpombowanie na wyższe strefy wtedy powinno zniknąc dużo problemów.

Zreszta ten patch to nie jest ten co wszyscy oczekiwali i podzieli go na 2 części.

Także nie wiem co za sens otwierać cały czas nowe tematy.

A w ogole Ranger nadal moze biegac i strzelac a nie powinien móc. Widać nawet głupiego patcha nie umieją na serwa wgrać bo połowy zawartości nie ma.

To dobrze ze biega i strzela :-] wtedy jest sens grać ta postacią i Fun z gry rośnie :] czekamy na maga z kajtowaniem<3

To dobrze ze biega i strzela :-] wtedy jest sens grać ta postacią i Fun z gry rośnie :] czekamy na maga z kajtowaniem<3

Ta ale maja to zmienic. W Tajwanie ranger nie moze biegac i strzelac bo zamiast biegania to chodzi. Moim zdaniem to jest totalna glupota ta zmiana no ale sie zobaczy.

No ma być non target a nie target jak wowie...ma być dynamika a nie postacie statyczne. Zawsze jak coś się spodoba to zaraz producent to zmienia na gorsze... Ale w jakim celu?

Trzeba czekac na opinie sandworma w koncu to oficjalny fanboy tej gry. Ciekawe co powie na ta zmiane, w koncu gral rangerem.

Jak będzie hejt to poproszę o zamkniecie tego tematu :-P

Jak będzie hejt to poproszę o zamkniecie tego tematu :-P

Nakręci jakis gameplay na swoim kompie bo mowiles ze masz dobry. A w ogole ta łatka z poprawa optymalizacji została wgrana ? bo coś nic nie napisali o tym, a trzeba przyznac ze gra troche lepiej dziala mam 40 fps, a w instach +50 tylko mam monitor maly bo 1280x768. A na full hd lepiej by to wygladało.

Szkoda ze tak opoznieoni jestesmy chinczyki wersja 65 a u nas alpha 60 bo nawet nie wgrali calego patcha, cos czuje ze niezle bedziemy opoznieni. Do tego nalezy doliczyc tlumaczenie to masakra.

Na tajwanie jest angielska wersja gry ?

Witam!

Od samego początku gdy dowidziałem się, że bieganie zostanie znerfione byłem zadowolony.

DP stawia na realność zwykłych ataków dlatego nie ma tutaj tego całego azjatyckiego syfu.

Jednak myślałem, że będą to trochę szybsze ruchy niż chód. Mimo wszystko jest to dobre posuniecie które będzie przekładać się na taktyki w dungeonach i będzie wymagać więcej ogarnięcia od gracza.

Liczę, że Sorc dostanie kajtowanie w biegu bo on już żadnych cięciw naciągać nie musi i byłoby to sprawiedliwe.

Pozdrawiam, Sandoworm!

Ps. SoE może nie wprowadzić tego rozwiązania i nie wszystko jest pewne - dla mnie to obojętne.

No przeciez mag moze instatny rzucac w ruchu to o co chodzi ?

No przeciez mag moze instatny rzucac w ruchu to o co chodzi ?

Ale te z PPM i LPM?

Ale te z PPM i LPM?

No te nie, ale z talentow sa 2 instanty - moze wiecej jest bo przez opis Sys155565 nie ogarniam co tam jest napisane.

No te nie, ale z talentow sa 2 instanty - moze wiecej jest bo przez opis Sys155565 nie ogarniam co tam jest napisane.

A mi chodzi o właśnie podstawowe.

Co do rangera, to jest jak do tej chwili jedna z najlatwiejszych postaci. Mozesz wyjsc z walki praktycznie bez straty hp. Gralem nim wiec wiem, teraz gram guardianem, roznica jest ogromna. Dobrze, ze nie bedzie mogl biegac

Co do rangera, to jest jak do tej chwili jedna z najlatwiejszych postaci. Mozesz wyjsc z walki praktycznie bez straty hp. Gralem nim wiec wiem, teraz gram guardianem, roznica jest ogromna. Dobrze, ze nie bedzie mogl biegac

Bo właśnie na tym polega gra rangerem :)

W Laedis jedno zbyt bliskie podejście do smoka i otrzymanie jednego comba równa się z wipem.

15 fps'ow przed patchem i 15 fps'ow po. Niezła zmiana naprawde....