2013 Filmy

Jak w temacie, szukam filmów z 2013 roku które byście polecili znajomemu (w tym przypadku mnie).

Mogą być bajki, horrory, komedie, prawie wszystko, tylko proszę was, bez romansów.

Z góry dziękuje za wszystkie propozycje i zapewniam was że przejrzę je wszystkie :)

Pozdrawiam.

Idź na Hobbita do kina 27 grudnia

Polecam ci Oblivion(Nie pamięc) i horror Obecność! W tym roku same gówniane bajki wyszły, jedynie co mi się podobało to Kraina Lodu.

Proszę bardzo:

Widziałem ten filmik, ale pytanie nie dotyczyło, jakie filmy wyszły w 2013, tylko jakie wy byście mi polecili zobaczyć, z wyjątkiem romansów.

Pain And Gain rewelacyjny film

powiem krótko

http://www.filmweb.pl/film/Koneser-2013-624525

Koneser - genialny film, a G. Rush powinien dostać za to min. nominację do Oskara

Tak jak kolega wyżej pisał z puli horrorów to Obecność jest warta obejrzenia.

Obecność!! :D moja siora się aż zesrała xD i nw Millerowie? ale chyba tam jest wątek romantyczny....

To co osobiście mi się podobało:

I now see you - rewelacja , zakończenie miażdży

Django- jak na western wymiata, fabuła, akcja

World War Z -Film o zombie z mocną fabuła

Star trek 2013 -Dobre s-f

Wolverine 2013 -Dużo akcji,

G.I Joe:Odwet - Też dużo akcji , dobrzy aktorzy

Infitlator -Unikalna fabuła, dość ciekawy

Hansel and Gretel: Witch Hunters -Też kozak

Kapitan Phillips Zdecydowanie jeden z lepszych filmów 2013 roku :)

Ja ci mogę polecić

Hansel And Gretel

Red 2

Jeszcze wieksze dzieci

Wielkie wesele

Labirynt

Riddrick < chyba dobrze napisałem

NIesamowity Spider-Man

Thor: Mroczny Świat

Pacific Rim (tylko to starsze chyba jest xD)

Ja polecam World War Z -apokalipsa zombiaków :D

Elizjum - był nawet dobry.

Grawitacja - mi się mniej podobała, ale może ci się spodobać

Grawitacje w kinie trzeba było obejrzeć- po Avatarze, ten film jest obowiązkowy do obejrzenia w 3D. Poza tym polecam także.

Out of the Furnace. Film nie jest wybitny, ale na tle filmów z 2013 roku daje radę, duża w tym zasługa świetnej roli Bale'a, Dafoe i Harrelson jak zawsze na poziomie, dobrze się ogląda, dobrze nakręcony film, tylko jak się szuka wartkiej akcji to można czuć niedosyt.

Drogówka. Kolejny film Smarzowskiego, dobre polskie kino.

Iluzja. Też daje radę, żadne objawienie, ale ogląda się od początku do końca z przyjemnością.

Martwe Zło. Być może z sentymentu, ale dla mnie naprawdę świetnie oglądało się ten (jak by nie było) odgrzewany kotlet.

2 Guns. W zestawieniu kina akcji ten dla mnie wypada chyba najlepiej, przynajmniej nic lepszego sobie przypomnieć nie mogę. Jest jeszcze Red 2 i Kick-Ass 2, ale tu wpierw trzeba było by sięgnąć do pierwszych części.

W tym roku jeśli mowa o komediach to chyba najbardziej uśmiałem się przy Millerach, ale może to z uwagi na to, że oglądałem to ze znajomymi w kinie, ciężko ocenić czy w innych okolicznościach miał bym taki ubaw.

Labirynt, film jest genialny, strasznie mi sie podobal.

No to ja polecę : Nieletni/Pełnoletni i Dom bardzo nawiedzony, Pacific Rim, Grawitacja, Iluzja (bardzo fajny film ^^).

Następny raz szukaj na www.filmweb.pl ;s

Jak w temacie, szukam filmów z 2013 roku które byście polecili znajomemu (w tym przypadku mnie).

Mogą być bajki, horrory, komedie, prawie wszystko, tylko proszę was, bez romansów.

Z góry dziękuje za wszystkie propozycje i zapewniam was że przejrzę je wszystkie :)

Pozdrawiam.