24 miesiące - wygaśnięcie punktów ostrzeżeń

Zgłaszam się tutaj do szefostwa. :D

To nie do końca zażalenie, bardziej nieścisłość... Sprawa jest taka, że mam jedno ostrzeżenie. Zostało mi ono przyznane 12 lutego 2013 - mamy 24 luty 2015, albo jestem słaby z matematyki, albo wasz "system" wygaszania punktów ostrzeżeń nie działa (bo z tego co nie raz pisaliście wychodzi na to, że powinno się to dziać automatycznie). Tak więc mam prośbę o zdjęcie mi warn'a. :)

O zdjecie warna z przed wprowadzenia systemu wygasania warnow musisz prosic admina/moda, bo ten system ich po prostu nie obejmuje.

Zrobione.

Podziękował, do zamknięcia w takim razie. :D Ewentualnie można zostawić (lub założyć taki temat), żeby inni z podobnym problemem mogli się w nim zgłaszać.

Też się podpinam, mam warna który powinien wczoraj wygasnąć.

Również posiadam stare warny, z góry dziękówa za zajęcie się nimi :D.

Nie możecie już wysłać do Admina/Moda wiadomości?

Nie, trzeba odrazu zakładać temat.

Mi połowa gaśnie pod koniec roku :)

A dla mnie te pkt ostrzeżeń, to jakiś żart. Ostatnio była akcja, że jakiś ziomek wysyłał jakieś pedalskie animacje na pw.

Napisałem na SB, że jakiś... wysyła pedalskie gify i żeby coś z tym zrobili. Efekt ? 3 pkt ostrzeżeń xD

Ogólnie orientujecie się kiedy te automatyczne usuwanie się ostrzeżeń wprowadzono?

Zgłaszam się tutaj do szefostwa. :D

To nie do końca zażalenie, bardziej nieścisłość... Sprawa jest taka, że mam jedno ostrzeżenie. Zostało mi ono przyznane 12 lutego 2013 - mamy 24 luty 2015, albo jestem słaby z matematyki, albo wasz "system" wygaszania punktów ostrzeżeń nie działa (bo z tego co nie raz pisaliście wychodzi na to, że powinno się to dziać automatycznie). Tak więc mam prośbę o zdjęcie mi warn'a. :)