2d www [Szukam]

Cześć.

Do rzeczy - szukam gry 2d przez przeglądarkę. Była to strzelanka z grafiką podobną do Margonem. Jeśli dobrze pamiętam postacie przypominały wormsy.

Była darmowa i kiedyś na tym serwisie o niej pisano artykuł bodajże. Nie wiem czy to wystarczająco informacji, jeśli nie - spróbuję coś więcej napisać.

na pewno www? bo teraz dosc "popularne" jest realm of the mad gods, choc to wormsowe nie jest...

jak cos to polecam ci Gunbound 2, cos w stylu wormsow, klientowka ale malo zajmuje i jest dosc ciekawa

Ha! Tak, chodziło mi o Realm of the Mad Gods, a ona nie jest www? : P

Jeśli chodzi o wormsy, to chodziło mi tylko o wygląd bohaterów, ale widzę, że i tak mi się pomyliło ; P

Wielkie dzięki : )

Dodaj jeszcze może jak przebiegała walka (czy akcja czy turówka jak w wormsach).

No i czy było tak że tworzy się konto którym później gra czy to tylko taka gierka że wchodzi i wychodzi kto chce.

Na razie na myśl mi przychodzi DDTank i Teeworlds. Tylko że ta pierwsza nie ma postaci jak wormsy a ta druga nie jest przez przeglądarkę.

#up

Heh... widzę że znalazłeś odpowiedź w czasie gdy pisałem.

Post do usunięcia.

Cześć.

Do rzeczy - szukam gry 2d przez przeglądarkę. Była to strzelanka z grafiką podobną do Margonem. Jeśli dobrze pamiętam postacie przypominały wormsy.

Była darmowa i kiedyś na tym serwisie o niej pisano artykuł bodajże. Nie wiem czy to wystarczająco informacji, jeśli nie - spróbuję coś więcej napisać.