W takim razie ja jestem debilem, bo ta gra zupelnie mnie nie kreci. Uwielbiam Star Wars, uwielbiam pierwszego kotora, ale to odrzucilo mnie od pierwszego wejrzenia. Trailery? Nie sa robione na silniku gry, to zwykle filmiki, bardzo zrecznie wyrezyserowane. Ogladajac gameplay jestem zawiedziony.
Cóż, ja po tej grze nie oczekuję trzeciego KotORa. Jasne, że trailery te nie są robione na silniku gry - i to właśnie jest piękne. Ale rozmach z jakim są zrealizowane pozwala mi liczyć na to samo jeżeli chodzi o gameplay. Dla mnie to będzie pierwsze MMORPG stawiające na fabułę. W ogóle ten gatunek ostatnio coraz bardziej w tym kierunku zmierzam - najpierw świetne DDO posiadające grubaśne questy a teraz właśnie tOR dzięki któremu będę mógł od podstaw stworzyć postać z charakterem. Będę mógł kreować jej historię poprzez wybieranie w końcu odpowiednich kwestii dialogowych (a nie tylko "Accept" lub "Decline"). W końcu to będzie gra gdzie NPC potrafią mówić głosem a nie tekstem (jasne, to nie jest warunek istnienia gry RPG - ale strasznie to umila). Podsumowując:
-
za***iście zrobione trailery
-
w końcu gra z możliwością pojechania NPC
-
nagrane głosy NPC
-
uniwersum Gwiezdnych Wojen
-
własny statek!
-
i tak pewnie coś spierniczą