3-5 gier, w które na które czekacie

W takim razie ja jestem debilem, bo ta gra zupelnie mnie nie kreci. Uwielbiam Star Wars, uwielbiam pierwszego kotora, ale to odrzucilo mnie od pierwszego wejrzenia. Trailery? Nie sa robione na silniku gry, to zwykle filmiki, bardzo zrecznie wyrezyserowane. Ogladajac gameplay jestem zawiedziony.

Cóż, ja po tej grze nie oczekuję trzeciego KotORa. Jasne, że trailery te nie są robione na silniku gry - i to właśnie jest piękne. Ale rozmach z jakim są zrealizowane pozwala mi liczyć na to samo jeżeli chodzi o gameplay. Dla mnie to będzie pierwsze MMORPG stawiające na fabułę. W ogóle ten gatunek ostatnio coraz bardziej w tym kierunku zmierzam - najpierw świetne DDO posiadające grubaśne questy a teraz właśnie tOR dzięki któremu będę mógł od podstaw stworzyć postać z charakterem. Będę mógł kreować jej historię poprzez wybieranie w końcu odpowiednich kwestii dialogowych (a nie tylko "Accept" lub "Decline"). W końcu to będzie gra gdzie NPC potrafią mówić głosem a nie tekstem (jasne, to nie jest warunek istnienia gry RPG - ale strasznie to umila). Podsumowując:

• za***iście zrobione trailery
  • w końcu gra z możliwością pojechania NPC
  • nagrane głosy NPC
  • uniwersum Gwiezdnych Wojen
  • własny statek!
  • i tak pewnie coś spierniczą

1- GuildWars 2

2- Wiedźmin 2

3- Fable III

Jeśli trochę od gier to na:

Wasz "wielki" Projekt EMO ii... Xbox 360 Project Natal/Kinect.

Cóż, ja po tej grze nie oczekuję trzeciego KotORa. Jasne, że trailery te nie są robione na silniku gry - i to właśnie jest piękne. Ale rozmach z jakim są zrealizowane pozwala mi liczyć na to samo jeżeli chodzi o gameplay. Dla mnie to będzie pierwsze MMORPG stawiające na fabułę. W ogóle ten gatunek ostatnio coraz bardziej w tym kierunku zmierzam - najpierw świetne DDO posiadające grubaśne questy a teraz właśnie tOR dzięki któremu będę mógł od podstaw stworzyć postać z charakterem. Będę mógł kreować jej historię poprzez wybieranie w końcu odpowiednich kwestii dialogowych (a nie tylko "Accept" lub "Decline"). W końcu to będzie gra gdzie NPC potrafią mówić głosem a nie tekstem (jasne, to nie jest warunek istnienia gry RPG - ale strasznie to umila). Podsumowując:za***iście zrobione traileryw końcu gra z możliwością pojechania NPCnagrane głosy NPCuniwersum Gwiezdnych Wojenwłasny statek!i tak pewnie coś spierniczą

Tak, masz troche racji, lecz mnie filmiki przedstawiajace gameplay zupelnie odrzucily. Nic na to nie poradze, dla mnie to jest jakies koslawe. Gdyby to byla gra b2p: MOZE bym sie skusil, ale tak ogladajac te filmiki, i wiedzac, ze to bedzie na miesiezny abonament (prawda to? Gdzies tak czytalem), juz teraz jestem w stanie stwierdzic, ze to nie jest warte moich pieniedzy i chyba czasu. A trailery: Pierwszy jest dla mnie genialny, a drugi juz troche przesadzony. To "kamehame", za duzo slow motion ( w pierwszym tez bylo, ale o dziwo tam mi nie przeszkadzalo), itp. Calosc bardzo klimatyczna, ale chyba za malo star wars, a za duzo bajerow.

No nic, tak sobie mozemy gdybac i narzekac, ale jak bedzie w rzeczywistosci- przekonamy sie. Mam nadzieje, ze to ja sie myle i patrze na to swym spaczonym okiem, a ty masz racje i gra bedzie dobra. Pozostaje czekac:).

1.Diablo 3

2. Lineage 3

3.Gothic 4

:)

To może teraz ja.

1. Diabolo part 3

2. Wiesiek 2

3. World of Tanks

1. Starcraft 2

2. Dead space 2

3. Diablo III

4. Beyond Good and evil 2

5. KotOR 3

1. Continent of the ninth (czy będzie wersja europejska?)

2. Guild Wars 2

3. Tera online

4. Mafia 2

5. Wiedźmin 2

I wiele innych. Najbardziej czekam na wersje EU c9, tylko nie wiem czy ona będzie.

1. Diablo 3

2. Guild Wars 2

3. Jakiś porządny hack'n'slash

4. Jakiś porządny cRPG

Niestety, dobrych gier fabularnych jest teraz jak na lekarstwo.

1. Diablo 32. Guild Wars 23. Jakiś porządny hack'n'slash4. Jakiś porządny cRPGNiestety, dobrych gier fabularnych jest teraz jak na lekarstwo.

Diablo 3 to Hack'n' slash

GW 2 to (MMO) cRPG

1. Cod: Black Ops

2. Vindictus

3. Diablo

1.Diablo III (przynajmniej tydzien urlopu bedzie)

2.TERA Online

3.Mario (wersja 3D)

4.Guild Wars II

5.Jakies fajne polskie MMORPG

1.Starcraft II

2.Diablo III

3.Cod 7

4.Gears of War 3

1.Age of Empires IV

2.StarCraft2

3.Wiedźmin2

4.Gta V

5. Mabinogi Heroes dla EU

Where is love for Portal 2? :(

Do mojej listy dodaje jeszcze:

American McGee's Alice 2

1.Balde&Soul

2.Gluid Wars 2

3.Tera Online

4.Continent Of The Ninth

Aaaaaa no i 5.Gothic 4

Nie pisz posta pod postem!-Dzz'

D III

TW II

HOMM VI

Na pewno Trackmania 2 ^^

Może trochę na Final Fantasy XIV.

A tak to na:

Fable 3 (w dwójkę grało się bosko, jedynka wysiada),

Finalną wersję FreeJack,

Last Online (chociaż nie wiem dużo na temat projektu).

1. WoW: Cataclysm

2. Diablo III i Dungeon Siege III

3. Star Wars: The Force Unleashed II

1. Diablo III - druga część wspaniała, PvP po prostu boskie ;) Czekam z niecierpliwością

2. Gothic IV - choć trzecia część była p*j**ana, to może chociaż z tego coś wyjdzie

3. Wiedźmin II - jedynka boska, aż mnie zaskoczyła

4. Guild Wars II - W jedyne nigdy nie grałem, w tą część zamierzam

To na te gry czekam B)