3-5 gier, w które na które czekacie

Jak w temacie, niech kazdy pisze na premiere jakich gier, czeka najbardziej :)

Ja osobiście, najbardziej czekam na Fable III.

Jedynka i dwójka mnie poprostu powaliły, a III ma być podobno jeszcze lepsza :)

Druga gierka, to Guild wars 2.

Premiera ma być w 2011, a we wrześniu nowy komp, a wieć zagram na 100%

Szykuje się naprawde, genialna gra

No i oczywiscie nie mogło zabraknąć na mojej małej liście Gothica 4.

Mam nadzieje, że nie popełnią błędów z 3.

Wydaje mi sie że bedzie to coś na podobieństwo Risen'a, z nowymi bajerami.

No i może troszke na Call of Duty - Black Ops.

Jakoś w Moderna 2 nie grałem, ale i tak ciekaw jestem, jak przyjmie się najnowsza odsłona.

Oj, sorki za błąd w temacie,pomyliło mi się, jakby ktoś mógł, niech zmieni na 3-5 gier, na które czekacie.

1. Guild Wars 2

2. Tera Online

3. Vindictus

1.Diablo 3 - Kontynuacja legendarnej serii "Diabełek" Ta gra nie może się nie udać! ;D

2.Guild Wars 2 - W 1 grałem parę miesięcy i było to jedno z najlepszych MMORPG w jakie grałem ;] 2 oczywiście będzie jeszcze lepsza ;] Ale najlepsze jest B2P ;D

3.NFS:World Online Kocham NFS'y (oprócz tych nowszych) więc grzech nie zagrać ;]

4.Continent Of The Ninth - Boski gameplay, boski system non target, ta gra będzie wielka ;]

5.No i ukochany Bezimienny, Gothic 4 (pod jakim kolwiek tytułem wyjdzie :D) 2 pierwsze części + NK były świetne, 3 już mniej, dodatek porażka.4...mam wątpliwości ale zobaczymy :D

1. Medal of honor

2. Mafia 2

3. Guild Wars 2

4. Gta 5 (pewne jest że będzie, mieli coś prezentować na E3 ale coś im sie odechciało)

5. No i oczywiście Wiedźmin

No i jeszcze Assassin Creed Brotherhood sorry że 6 ale albo 6 albo 0 :P

Assassin's Creed 3

APB

CoD: Black Ops

No i zawsze gdzieś głęboko w sercu Lineage 3 :)

STOP

PORTAL 2!!!!!!!1111oneoneoneeleven

1.Diablo 3 - Kontynuacja legendarnej serii "Diabełek" Ta gra nie może się nie udać! ;D 2.Guild Wars 2 - W 1 grałem parę miesięcy i było to jedno z najlepszych MMORPG w jakie grałem ;] 2 oczywiście będzie jeszcze lepsza ;] Ale najlepsze jest B2P ;D 3.NFS:World Online Kocham NFS'y (oprócz tych nowszych) więc grzech nie zagrać ;]4.Continent Of The Ninth - Boski gameplay, boski system non target, ta gra będzie wielka ;]5.No i ukochany Bezimienny, Gothic 4 (pod jakim kolwiek tytułem wyjdzie ) 2 pierwsze części + NK były świetne, 3 już mniej, dodatek porażka.4...mam wątpliwości ale zobaczymy

C9 ma byc w EU?

Ja czekam na ArmA2 Operation Arrowhead a to juz na dniach :D

Czekam tez na batalie miedzy MoH a CoD... osobiscie narazie nie oceniam kto wygra. Na bank CoD bedzie mial wiecej graczy na MP bo silnik FrostByte wymaga dobrego pieca :). Ogolnie mnie zastanawia Czy wygra MoH ktory za wszelka cene chce udowodnic ze potrafi podniesc upadlego krola czy CoD gdzie Activision dalo kompletnie wolna reke w robieniu nowego CoDa. Zapowiada sie ciekawie

Czekam tez oczywiscue na Wiedzmina 2. Nowy silnik, nowe bajery, nowy system, implementacja pomyslow ktoreych nie dalo sie zrobic w 1. Ojj mam wielkie nadzieje :)

Fallout LasVegas i MMO. Jako ze Fallout 3 byl bardzo dobry do pewnego stopnia. Pokazal swietnie klimat Fallouta w 3d, rozwalone USA wygladalo naprawde powalajaco. Nudzily mnie potem ciagle te same tereny i lokacje... Mam nadzieje ze tu tego nie bedzie. A co do MMO.... NO W KONCU FALLOUT MMO!!!!

Troche na Arcanie G4... Ale nie pokladam w tym wielkich nadzieji bo nie chce sie przejechac. Boje sie ze autorzy faktycznie dopiescili silnik i system walki... ale fabula im upadnie. Mam nadzieje ze to tylko moje domysly.

Mafia 2... czekam bo czekam.. ale jak nie zagram przezyje.

Crysis 2. Ooo i tu mnie zastanawia jak potocza sie losy NY. Ponoc zatrudnili kolesia ktory robi dobre ksiazki do napisania fabuly... Moze byc calkiem interesujaco :)

Co do MMO.... hmmm moze GW2.... ale jakos ostatnio MMO mnie w ogole nie kreci :)

Aaa no i oczywiscie nowy Assassin Creed. Ale bardziej czekam na MP ktory ma byc w nim zawarty.

No ogolnie szykuje sie pare wydatkow w tym roku... Moze Mafie se odpuszcze... albo dostane z innych zrodel :D

1. Guild Wars 2

2. Fallout LasVegas

3. Fallout Online.

Aha, ja jeszcze czekam na Test Drive Ultimited 2 :)

Podobno ma być świetny multiplayer, coś na wzór MMO, im wiekszy lv, tym lepsze auta, częsci itp.

Ciekawe moze byc :)

@up

Fallout NewVegas

1.Mafia2

2.Mass effect 3

3.Batman 2

4.Star Wars online

5. Tibia 3d(sound mode)/Metin 3 tak for fun :P

The witcher 2

Mafia 2

Portal 2

Bulletstorm

Red Dead Redemptions pc

Fifa 11 (bo ponoc wersja PC ma byc taka, jak na ps3)

I cos by sie znalazlo, ale nie pamietam juz.

1. Wiedźmin 2

2. Gothic 4

3. Diablo III

4. Assassin Creed III

5. Mafia 2

AC III

Blade & Soul

NFS Online

Mafia 2

Buu nikt nie czeka na Cataclism, heretycy!!

Ja czekam kolejno od najważniejszego na:

1 Guild Wars 2- zapowiada się najlepszy mmorpg w historii, a przynajmniej lepszy od WoWa, więc teoretycznie najlepszy

2 Battlefield 3- oficjalnie zostanie zapowiedziany przez EA na E3. Battlefield2 to dla mnie definicja mmofps więc nic dziwnego że czekam na kolejną części, najbardziej zastanawia mnie czy wprowadzony będzie system zniszczeń znany z BC2

3 Siquel World at War czyli CoD Black Ops. Hmm hmm zapowiada się zdrowa rywalizacja między CoDem a Modern Warfare. Na pewno twórcy zastanawiają się nad jakąś kontrowersyjną misją jak ta znana z MW2 "No Russian"

4 Medal of Honor- nie grałem w żadną grę tej serii ale zapowiada się ciekawie.

5 Gothic4- Jako fan serii na pewno zagram.

Podsumowując najbliższe 2 lata zapowiadają się ciekawie. Do tego takie hity jak Wiedźmin 2, świeże pomysły na F2P np World of tank i Heroes of Sky. Nie zapomnijmy też o Lord of the Rings Online w wersji F2P zapowiedziane na jesień. Będzie ciekawie!

1. Mafia II

2. Fallout New Vegas

3. Wiedźmin 2

Buu nikt nie czeka na Cataclism, heretycy!!Ja czekam kolejno od najważniejszego na:1 Guild Wars 2- zapowiada się najlepszy mmorpg w historii, a przynajmniej lepszy od WoWa, więc teoretycznie najlepszy2 Battlefield 3- oficjalnie zostanie zapowiedziany przez EA na E3. Battlefield2 to dla mnie definicja mmofps więc nic dziwnego że czekam na kolejną części, najbardziej zastanawia mnie czy wprowadzony będzie system zniszczeń znany z BC23 Siquel World at War czyli CoD Black Ops. Hmm hmm zapowiada się zdrowa rywalizacja między CoDem a Modern Warfare. Na pewno twórcy zastanawiają się nad jakąś kontrowersyjną misją jak ta znana z MW2 "No Russian"4 Medal of Honor- nie grałem w żadną grę tej serii ale zapowiada się ciekawie.5 Gothic4- Jako fan serii na pewno zagram.Podsumowując najbliższe 2 lata zapowiadają się ciekawie. Do tego takie hity jak Wiedźmin 2, świeże pomysły na F2P np World of tank i Heroes of Sky. Nie zapomnijmy też o Lord of the Rings Online w wersji F2P zapowiedziane na jesień. Będzie ciekawie!

Przeczytaj co napisales ( zwlaszcza w temacie CoD) i napisz jescze raz , tym razem z głową

Kolejność losowa

1.Star Wars:The old republic

2.Warhammer 40000: Dark Millennium Online

3.Fable III

4.Bulletstorm

5.Gears of Wars III

Broda najpierw powiedz co ci nie pasuje. Ja się tam nic dziwnego nie doczytałem. No może przesadziłem z tym siquelem.

@Edit:

Broda! Zwracam honor. Nie wiem gdzie ja do cholery czytałem o tym BF3. Chyba prima aprilis jakieś.

1. Star Wars: the Old Republic - musiałbym być debilem, żeby nie czekać na tą grę po obejrzeniu obydwu trailerów, które powiedzmy sobie szczerze - są lepsze niż te robione przez Blizzard. Ociekają epickością, akcją i przede wszystkim - mieczami świetlnymi. To będzie coś.

2. Gothic 4 (aka Arcania: A Gothic Tale) - w sumie to nie interesuję się tym zbytnio poza tym, że po prostu na tą grę czekam. Kolejny Gothic, który mam nadzieję pomści G1 i G2 zabite przez G3.

3. StarCraft II i Diablo III - które kupię? Zależy od tego jak bardzo będzie wciągający tOR i jakie będą recenzję SC2 i D3. Znając siebie pewnie wybiorę SC2, ale nie skreślam z góry D3.

1. Star Wars: the Old Republic - musiałbym być debilem, żeby nie czekać na tą grę po obejrzeniu obydwu trailerów, które powiedzmy sobie szczerze - są lepsze niż te robione przez Blizzard. Ociekają epickością, akcją i przede wszystkim - mieczami świetlnymi. To będzie coś.

W takim razie ja jestem debilem, bo ta gra zupelnie mnie nie kreci. Uwielbiam Star Wars, uwielbiam pierwszego kotora, ale to odrzucilo mnie od pierwszego wejrzenia. Trailery? Nie sa robione na silniku gry, to zwykle filmiki, bardzo zrecznie wyrezyserowane. Ogladajac gameplay jestem zawiedziony.

Zeby nie robic zupelnego spamu, anpisze, ze czekam jeszcze na te sniperska gre od City Interactive. Dlaczego? Bo gra z Polski, od gosci, ktorzy robili same kaszany za 10 zl do kiosku, a to wydaje sie byc dosyc powazna gra i im z tego powodu. kibicuje

Dzz - kieruje Cie na http://tvgry.pl/?ID=1071

Ładna grafika to niestety nie wszystko :(

Ja czekam na:

Medal of Honor

Diablo III

The Witcher 2