Za parenaście godzin powinien się kończyć darmowy tydzień z Guild Wars 2. Powinien…ArenaNet była tak wspaniałomyślna, że przedłużyła Free Trial o dodatkowe 3 dni, tak więc gramy do 6 października włącznie (w Polsce akurat skończy się to w poniedziałek o 9:00 rano). ...
+3 dni darmowego triala w Guild Wars 2
Zabierałem się za triale GW2 dwa razy i nie było tego "pierwszego kopnięcia", tak aby pociągnąć dłużej ten tytuł. Mówcie co chcecie, że powinienem wbić wyższy lvl, albo spróbować więcej WvW, albo wycrafcić sobie Złociste Getry Herolda o Betonowym Spojrzeniu, bo bez nich nie wiem co tak naprawdę oferuje ta gra, ale szczerze powiem, że już od pierwszych streamów jakie tylko ukazały się światu, nie przepadałem za tym tytułem. Koniecznie szukałem (przed traialmi) takiego info, które by mnie przekonało do kupna tej gry, bo przecież to tylko B2P, no ale...
Nie wiem, może mam już dość kolejnych, prawie tak samo wyglądających mmo w 3D albo early game tego tytułu, nie potrafi pokazać swoich zalet. Tak czy siak, nie trafia we mnie ta gra (chociaż lubuję się w mass pvp), to pomimo tego, GW2 jest jednym z Tych mmo, które "coś innego/nowego/ciekawszego" wnoszą do gatunku, dzisiaj. Może jakby GW2 było P2P to by sprawa wyglądała inaczej, jeszcze lepiej ? Ale B2P to przecież wizytówka tej "legendarnej" gry, a jakiś zmian w tym kierunku nikt by nie chciał.
Zastanawiam się czy ktoś nie pomyślał nad jakimś konkurentem B2P, bo w sumie co jeszcze jest na rynku takiego w co da się grać ?
Za parenaście godzin powinien się kończyć darmowy tydzień z Guild Wars 2. Powinien…ArenaNet była tak wspaniałomyślna, że przedłużyła Free Trial o dodatkowe 3 dni, tak więc gramy do 6 października włącznie (w Polsce akurat skończy się to w poniedziałek o 9:00 rano). ...