Dzisiaj 3 grudnia a wersja EU Vindictus’a nie wyszla pomocy!! bardzo chcialem w nia zagrac czekam dlugo a tutaj nei ma zadnych informacji a miala byc 1-4 grudnia Napisalem ten temat dla tego ze szukam osob co wiedza cos wiecej o premierze EU wiec kto wie kiedy OFICJALNIE wyjdzie VIndictus EU?
3 GRUDNIA i dalej nic
1-4 grudnia
Skoro miał wyjśc w dniach od 1 do 4 grudnia, a dzisiaj mamy 3, to twoje gorączkowanie się jest póki co nieuzasadnione.
Dla mnie ta cała sytuacja to tylko nagrac i do kabaretu wysłać ;P Nexon, mając w ręki hit tego roku w EU nic nie mówi o poczatku Bety. Wydaje mi się, że to potrwa do konca roku, a przynajmniej do tego 20 XII. Gdyby BETA miała rozpocząc się tego 4 to byśmy juz o tym wiedzieli tydzień temu i juz obgryzali paznokcie z nerwów. Nic nie mówia, a więc BETA nie dziś, nie jutro ^^
POMOCY! To najlepsza część
Dzisiaj 3 grudnia a wersja EU Vindictus'a nie wyszla pomocy!!
Nie pomożemy Ci z tym problemem. Sam bym z chęcią w to zagrał.
Ja tam bym się wcale nie zdziwił, gdyby Beta testy odbyły sie dopiero next year.
Ale to tylko mój skromny domysł
"Goraczkowałem" sie dlatego że mowili najczesciej o 2 3 grudnia OStatnio uslyszalem plotke 1-4 grudnia wiec...
ale wiem ze nexon spozni sie troche (chyba)
Dla mnie ta cała sytuacja to tylko nagrac i do kabaretu wysłać ;P xD dobry text
Dla mnie ta cała sytuacja to tylko nagrac i do kabaretu wysłać ;P

Dzisiaj 3 grudnia a wersja EU Vindictus’a nie wyszla pomocy!! bardzo chcialem w nia zagrac czekam dlugo a tutaj nei ma zadnych informacji a miala byc 1-4 grudnia Napisalem ten temat dla tego ze szukam osob co wiedza cos wiecej o premierze EU wiec kto wie kiedy OFICJALNIE wyjdzie VIndictus EU?