3 Invite do Firefall

Witam. Posiadam 3x Invite do bety Firefall. Pomyślałem że zrobię mały konkursik. Żeby uzyskać jedno z zaproszeń należy poprawnie odpowiedzieć na 2 pytania. Odpowiedzi proszę pisać w tym temacie. 3 pierwsze osoby z prawidłową odpowiedzią dostaną zaproszenie (po zakończeniu skontaktuje się z nimi na priv w celu ustalenia e-mail na który ma zostać wysłane zaproszenie).

1. Największy changelog w historii Firefall (nie chodzi tu o zawartość tekstową changelogu, ale zmiany wprowadzone w grze). Link lub treść changeloga.

2. Ile epizodów mangi Firefall ukazało się do tej pory?

1. v0.5.1409

Gameplay Changes:

• Changed everything.
  • Created fun.

2. Ukazało się 5 odcinków/epizodów.

Z powodu że dziś nie będę miał już czasu odwiedzić forum, jutro rano napiszę do osób które odpowiedziały prawidłowo, wtedy po uzyskaniu e-mail, wyślę zaproszenia.

Ad. 1. v0.5.1409

Zmieniono:

Gameplay Changes:

• Changed everything.
  • Created fun.

Ad. 2. Było to 5 odcinków czy epizodów, jak kto woli.

1. v0.5.1409

Gameplay Changes:

• Changed everything.
  • Created fun.

2. 5 epizodów jak do tej pory.

1. v0.5.1409

Gameplay Changes:

• Changed everything.
  • Created fun.

2. Ukazało się 5 odcinków

Fajne kopiowanie :P

1. Gameplay Changes:

Changed everything.

Created fun.

Mam nadzieje ze v. Nie potrzebna

2. Epizodów było 5 :) 1. Trespasser 2.failure to communitate 3.Premotiton 4.Sin of the father 5.Unfolding jezeli coś źle napisałem to prosze mnie poprawic gdyż nie pamietam czy pokolei tak to lecialo

Fajne kopiowanie
Żebyś wiedział :D

@Znajomy, według mnie popełniłeś błąd. Zamiast pisać poprawne odpowiedzi w tym temacie powinieneś otrzymać od każdego użytkownika to w formie PW. Dlaczego? Bo zaczęło się kopiowanie i w ciemno można to napisać. Zero wysiłku, a ktoś może za to nagrodę zagarnąć. Jak zmienisz zdanie i może pytania konkursowe napisz do mnie wiadke, to mogę usunąć te posty, a odpowiedzi zastrzeż sobie, że chcesz otrzymać poprzez PW. Ale to już twoja decyzja.

Invity poszły do facos14 , phable , Ponczi95. @Revolutio masz tu rację, mimo wszystko wysłałem zaproszenia trzem osobom (może nie wykazały się widzą o grze, ale umiejętnością sprawnego kopiowania:) ). Na przyszłość wezmę sobie twoją radę "do serca".

Potwierdzam, zaproszenie doszło, już pobrane 60% :D

Witam. Posiadam 3x Invite do bety Firefall. Pomyślałem że zrobię mały konkursik. Żeby uzyskać jedno z zaproszeń należy poprawnie odpowiedzieć na 2 pytania. Odpowiedzi proszę pisać w tym temacie. 3 pierwsze osoby z prawidłową odpowiedzią dostaną zaproszenie (po zakończeniu skontaktuje się z nimi na priv w celu ustalenia e-mail na który ma zostać wysłane zaproszenie).

1. Największy changelog w historii Firefall (nie chodzi tu o zawartość tekstową changelogu, ale zmiany wprowadzone w grze). Link lub treść changeloga.

2. Ile epizodów mangi Firefall ukazało się do tej pory?