3 Luty?!

Ja sie boje że bedzie tak jak z StarCraft II zapowiedzianie wyjscie bylo na koniec 2008 a wyszlo 2 lata pozniej ;P

Gra na pewno nie ruszy 3 lutego. Gdyby tak miało być to Nexon już by się postarał o to żeby info o starcie wyciekło przynajmniej 1-2 tygodnie przed. Szkoda z tak Europa olewają. Pograłem chwilę na us i trzeba przyznać ze bardzo ciekawa gierka. Gdyby nie lagi to i bym przeżył kombinacje z ip ;/

noi pozdro... dalej jakos nie wdize zeby ruszyla :D:D Szybciej se GW 2 Kupie i TERE niz sie doczekam vindictusa w EU,.

noi pozdro... dalej jakos nie wdize zeby ruszyla :D Szybciej se GW 2 Kupie i TERE niz sie doczekam vindictusa w EU,.

Hahaha, dokładnie. Sam gram w inne MMORPG i nawet nie czekam, jak wyjdzie to zagram, jak nie wyjdzie, to pech.

Przecież tu o co innego chodziło ... jeśli nie potraficie przetłumaczyć to nie mieszajcie ludziom w głowie.

Tu chodzi o to że w Korei jest inaczej ustawiony rok kalendarzowy, dokładnie 3 lutego u nich jest rok 2011, rok temu był to 14 luty ...

Ja już sobie z Vindictusem dałem spokój. Grałem jeszcze w grudniu, czekając na wersję EU zniechęciłem się do gry(firmy, która ją wydaje). Nawet jej nie ściągnę jak wyjdzie. Stracili użytkownika. ^^

Witam wszystkich przeglądając Facebook(Vindictus) znalazłem bardzo ciekawy temat.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=141626109199677&topic=264

A dokładniej treść

Written by "Rikku GuardianWolf"

Nexon is and Korean company, koreans don't celebrate New Year on the same day

we do, this year the Korean 2011 starts 3rd of Februari, so they actually got

1 more month xD (and yes i know koreans also celebrate our new year but theirs officially start...s 3rd Feb.)"

Can this be something? Lets hope for before 3rd Feb!

W skrócie opisuje on że vindictus potrzebował 1 miesiąc więcej czasu na otwarcie serwerów.

Prawdopodobnie (w co wątpię) gra ma się ukazać 3-ciego lutego.!

Cytat"our new year but theirs officially start...s 3rd Feb."