3 Luty?!

Witam wszystkich przeglądając Facebook(Vindictus) znalazłem bardzo ciekawy temat.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=141626109199677&topic=264

A dokładniej treść

Written by "Rikku GuardianWolf"

Nexon is and Korean company, koreans don't celebrate New Year on the same day

we do, this year the Korean 2011 starts 3rd of Februari, so they actually got

1 more month xD (and yes i know koreans also celebrate our new year but theirs officially start...s 3rd Feb.)"

Can this be something? Lets hope for before 3rd Feb!

W skrócie opisuje on że vindictus potrzebował 1 miesiąc więcej czasu na otwarcie serwerów.

Prawdopodobnie (w co wątpię) gra ma się ukazać 3-ciego lutego.!

Cytat"our new year but theirs officially start...s 3rd Feb."

No cóż mam nadzieje (nie wielką, ale zawsze), że tak będzie.

Smieszne. Minie przynajmniej pół roku zanim wydadzą UE, moge się założyć.

Nie wierze że się wyrobią do 3 lutego.

To już miało być 3 grudnia jak się nie mylę, to już mieli miesiąc opóźnienia, a teraz kolejna data. Wątpię w tą datę, no ale można zaczekać.

2 i 3 nie były oficjalne! Oficjalna była tylko ta do końca roku. Teraz widzę, że zaczyna się kombinowanie.

Raz to Raz tamto mówi Nexon więc za nimi nie zadązysz mi sie wydaje że mogli by sie wyrobic do 3 lutego

Wiesz jak to jest, niby wszystko już gra, a tu psikus dzień przed wyjściem gry okazuje się, że kumple zabalowali i nie przetłumaczyli połowy questów.

Czyli sobie poczekamy do wakacji ... Liczyłem na wyjście nawet w tym miesiącu a tu co , no comment .

Vindictus to pierwsze mmo na którego wyjście czekam , myślę że będzie warto .

obiecanki-cacanki nie ma co gdybać, równie dobrze mogą wydać grę w 2012 roku...już mam złą opinię o twórcach >.<

Gra nawet jeśli wyjdzie to i tak będzie lata świetlne za innymi wersjami i będzie się biednie grało.

A ja jestem przeciwnego zdania. Gra będzie już bardziej dopracowana, będą wprowadzali od razu konkretne rzeczy, a nie experymentowali.

Mam złe odczucia co do Nexona , przykład Mabinogi. Wersja NA była od dobrych paru lat , (jeśli się nie mylę)a w tym roku dopiero wyszła wersja EU ;).

No nic , pozostaje nam czekać , fajnie byłoby ujrzeć grę przed wakacjami . Na ten rok szykuje się sporo fajnych gierek , więc przydałyby się jakieś odstępy ;).

Napewno nie wyjdzie 3 lutego. To jest pewne :P

Jeżeli będzie miał ktoś jakieś informacje na temat wydania gry to piszcie tutaj.Ja czekam do 5 lutego maksymalnie.

A jak wydadzą ją w wakacje to ja nie będę mieć czasu na grę.

Jeżeli będzie miał ktoś jakieś informacje na temat wydania gry to piszcie tutaj.Ja czekam do 5 lutego maksymalnie.A jak wydadzą ją w wakacje to ja nie będę mieć czasu na grę.

Nie widzi mi się coś ta data. Za dużo przekładania już było. Jakby im coś zależało, to by napisali coś o trwaniu bety.

może na początek ferii będę mógł zagrać w tę grę ;D

Z tymi datami wydania Vindictusa jest jak z datami na koniec świata :D Ciągle tylko to odkładaja i odkładają.

Jeśli dobrze pójdzie to może EU wydadzą kiedy to US będzie się kończyło. Po czym powiedzą, że niestety muszą zamknąć interes i Vindictusa zamykają :D

Nexon się już nie zmieni... Jakby mieli coś w głowie to by nie dawali bloków IP i by było dobrze a oni dawają bloki na IP.

To nie ma sensu, w Nexon EU pracuje oddział europejski, zupełnie inni ludzie, nie powiązani z oddziałem koreańskim. Zakładam że to oni pracują nad wydaniem gry, choć możliwe że wszyscy programiści siedzą w korei i mają jeszcze 2010.

Nexon wydaje gry w EU dopiero jak się przyjmą w US i ich dochody zaczną po tych miesiącach/latach powoli spadać. Tak było z mabinogi i maple story. Nie wiem czemu nagle Vindicuts miał (i ponoć dalej ma) być wyjątkiem.

Jedyne czego możemy być pewnie, to fakt że jeżeli gra będzie popularna jak mabinogi w niecały rok powinni zaktualizować ją do poziomu wersji US, dla kogoś kto czeka na wyjście łucznika czekanie nie robi wtedy większej różnicy ^^'

Co innego jeśli podejdą do tego jak do MS - gra miała średnią populację więc do dzisiaj ma mega opóźnienie, nie grywam już w to, ale chyba nie mają jeszcze nawet big-bang.