360-cio stopniowa walka na miecze

Pamiętam że kiedyś na portalu był new o 3 nowych grach free2play na Steam.O jednej sobie niedawno przypomniałem i chciałbym w nią zagrać ale zapomniałem sobie jak się nazywała.W grze była walka na miecze i była z widoku 3 osoby.Był w niej bardzo charakterystyczny element uderzania w którym było koło i trzeba było manewrować mieczem tak aby parować ataki(stąd te 360 stopni).Kojarzy ktoś może jak się nazywała ta gra :x ?

War of the roses ? Chyba na pewno na 100% to ta gra

Nie to nie ta gra :/.Pamiętam że tamta miła trochę starą grafikę.

Sprawdź Mount & Blade: Warband. To raczej nie ta gra, o którą Ci chodzi, ale może Ci się spodobać. System walki, zwłaszcza konno, wymiata.

Z Twoim opisem kojarzy mi się tylko Blade Symphony http://store.steampowered.com/app/225600

Ale na pewno nie jest go gra f2p. Zresztą też nie przypominam sobie, żeby jakakolwiek gra na steamie z tego działu przypominała Twój opis - swoją drogą f2p nie jest tak dużo i spokojnie możesz przeszukać ten dział

Jeszcze jest war of the Vikings, czy coś takiego

Pamiętam że kiedyś na portalu był new o 3 nowych grach free2play na Steam.O jednej sobie niedawno przypomniałem i chciałbym w nią zagrać ale zapomniałem sobie jak się nazywała.W grze była walka na miecze i była z widoku 3 osoby.Był w niej bardzo charakterystyczny element uderzania w którym było koło i trzeba było manewrować mieczem tak aby parować ataki(stąd te 360 stopni).Kojarzy ktoś może jak się nazywała ta gra :x ?