3v3 Team EUNE

Siemka!

Poszukuje dwoch ogarnietych graczy,ktorzy sa chetni do grania meczy 3v3 rankingowych. Nie spelniam zbyt duzych wymagan , wystarczy miec 30 lvl,runki no i ogarniac co nie co taktyki na 3v3 (Tiery,jungle itp.)

Moj nick w grze to StripX , z gory mowie ze mam 13 lat zeby nie bylo potem placzu ze gracie z dzieckiem itp. Po wiecej info piszcie na LoLu albo pod tym postem :)

Pzdr.

Ja mogę, po nabiciu 30 lvl'a. Posiadam aktualnie 27.

Championy które mam i nieźle sprawdzają się na trójkach: Darius, Irelia, Noc, Jax, Olaf, Rengar, Rammus (z IEM), Ww, Diana

PS Na US miałem konto z trzydziestym, gram już około dwóch lat.

No to spoko ;] Tylko jeszcze przydaly by Ci sie runki po wbiciu 30 lvl bo bez runek to tak latwo nie bedzie ;p Co do twoich champow to spoko ;p Kup jeszcze Kayle,tylko 450 a Tier 1 na 3v3 ;p

Słuchaj tierów, daleko zajdziesz ;)

Runy na AD mam prawie skompletowane (brakuje może dwóch), a na ap ledwo część.

Mój nick to Hamiri.

@JuniorR

Ja nie mowie,ze czytam sobie poradniki jak grac 3v3, tiery itp. Wiem co jaki champ potrafi zrobic na Twistedzie :0

Siemka!

Poszukuje dwoch ogarnietych graczy,ktorzy sa chetni do grania meczy 3v3 rankingowych. Nie spelniam zbyt duzych wymagan , wystarczy miec 30 lvl,runki no i ogarniac co nie co taktyki na 3v3 (Tiery,jungle itp.)

Moj nick w grze to StripX , z gory mowie ze mam 13 lat zeby nie bylo potem placzu ze gracie z dzieckiem itp. Po wiecej info piszcie na LoLu albo pod tym postem :)

Pzdr.