Witam
Dostałem od Blizza 4 klucze dla znajomych (że sam już miałem hots'a jakiś czas to nie potrzebuje tych kluczy).
Pierwsze 4 osoby które napiszą komentarz dostaną klucz na pw
PS. Niech biorą osoby które chcą w to zagrać a nie dostać,sprzedać komuś i na tym zarobić...chociaż i takie buraki i cebule się znajdą (dajcie szanse tym którym zależy).
Pozdrawiam
4 klucze za free
Chętnie skorzystam. Sprawdzę co i jak.
Też chętnie sprawdzę o co w tej gierce chodzi
W sumie skorzystam, bo znajomy zachwalał, trzeba zobaczyć czy warto grać
Przygarnę jeden dla siostry, bo nie mam z kim grać
Jak dostanę od Blizza klucze, o ile dostanę, to oczywiście rozdam tutaj.
Jak jeszcze jakiś dostaniesz to jestem chętny na przygarnięcie go
Jako iż nie mam znajomych dam i moje klucze tym co mają z kim grać. Miłej gry.
Przydało by sie zrobić jeden ogólny temat z kluczykami do HOTS'a , bo teraz masę nowych tematów ludzi robią , a to 3 kluczyki rozdają , a to 4 . Bałagan sie robi .
Jako iż nie mam znajomych dam i moje klucze tym co mają z kim grać. Miłej gry.
Wielkie dzięki za kluczyk. Z przyjemnością zagram w tę grę.
Przydało by sie zrobić jeden ogólny temat z kluczykami do HOTS'a , bo teraz masę nowych tematów ludzi robią , a to 3 kluczyki rozdają , a to 4 . Bałagan sie robi .
Taki temat został właśnie stworzony i serdecznie proszę o dopisywanie się do niego, jeśli macie jakiś klucz do oddania
Witam
Dostałem od Blizza 4 klucze dla znajomych (że sam już miałem hots'a jakiś czas to nie potrzebuje tych kluczy).
Pierwsze 4 osoby które napiszą komentarz dostaną klucz na pw
PS. Niech biorą osoby które chcą w to zagrać a nie dostać,sprzedać komuś i na tym zarobić...chociaż i takie buraki i cebule się znajdą (dajcie szanse tym którym zależy).
Pozdrawiam