4story Opinie

Jak w Temacie prosze o Opinie Czy opłaca sie grać dużo ludzi P2W?

Gra moim zdaniem zepsuła się po pewnym patchu a była nawet spoko, ludzie może i są ale większość z nich to nakoksowane świnie itemami z IS i tak to jest P2W

Moim zdaniem nic nie osiągniesz nie wydając na tą grę.. Sam pamiętam ile wydałem na tą grę.. i żałuje ^^ Totalne P2W. Gra jest fajna ale p2w 4Story zpesuło; )

Aha dzięki nie zamierzam wydawać ani grosza na gre :D

Gram w 4Story dość długo i to prawda, gra kiedyś była P2W.

Ale gra została teraz ułatwiona i bez problemu można zarobić na dobre eq bez wydawania realnych pieniedzy na gre :)

Można kupować przedmioty z IS za walute z gry. Został dodany system mentora, za co otrzymuje się skrzynki z których wypadają itemki z IS.

Jeżeli chciałbyś zacząć grać w 4story to zapraszam na serwer Aderia, królestwo Derion.

Pozdrawiam :)

Gra w czasah P2W czyli okolo 2 lat temu była swietna.. klimat, mapki, całkowity grind, 60lv wbijało sie miesiącami i o to chodziło. Gra nie była łatwa wtedy, bo bez wydania zlotówki byla jeszcze trudniejsza, nie było mountow za free( jak teraz) ani żadnych prezencików. Teraz gra stała sie totalnie ułatwiona, kasa wpada w miare szybko, grind już nie jest taki jak kiedyś no i EQ często dostaje się z questów, wiec jest sens odnowa grać, tylko zadaj sb pytanie, czy tak easy gra przyniesie Ci jakąkolwiek satysfakcje?

Eq dostaje się z questów? Masz racje tylko że są to itemki +5-11, a maksymalny poziom ulepszenia to +24.

Gra zaczyna się dopiero na 90lv, kiedy chodzisz na wojne o Ogród Niebiański, Zamek czy zwykłe wojny o teren.

Gadajcie co chcecie, ale moim zdaniem w tej grze było jedno z lepszych pvp, a grałem chyba wszystkie gry mmorpg. Balans wszystkich klas był idealny, może troszkę archer był op :D Masa ludzi, ogromne lagi, spadki fps do 0, ale grało się ekstra. Ja w 4story zacząłem grać jeszcze za czasów Open Bety gdzie przez długi czas nie było Item Shopa, najwyższy plus na serwerze to był jakiś mieczyk +11 - zrobiony bez żadnych ulepszaczy :D

Wszystko zaczęło się sypać przez hacki. To był okres jak wprowadzili 76 lvl cap, wtedy na wojnach hackerzy rządzili i niestety ten okres trwał jakieś pół roku i porzuciłem grę na rzecz Runes of Magic ;p Wtedy akurat wprowadzili Polską wersję do roma.

4 Story ogólnie miło wspominam, największą zaletą zdecydowanie było pvp, masa mapek z otwartym pvp, gdzie nie dało się spokojnie ekspić bo zaraz jakiś Derion na ciebie wskakiwał ;)

//

Jak ja grałem to gra była p2w ;) Ale mi udało się zebrać cały set pvp na +19 do +20 i rózgę na +20 - bez wydawania gotówki.

Wadą było to, że nie było trwałego wierzchowca, były tylko na 30 czy na 60 dni - nie pamiętam dokładnie i kosztowały coś 25 zł... więc lekkie przegięcie.

Up^^Z tego co pamietam były tez mounty na 7dni za 11zl coś takiego (sms), ale to i tak byly najlepsze czasy tej gry, bo kazdy nupek odpadał przed 25lv, ja pamietam jak równy miesiąc wbijałem 35lv.. bez zadnych boost'ow itd, teraz to kwestia 2dni.. Szkoda troche..zawsze mnie ciekawiło czy są privy ze starym 4story ?

Wydaje mi się, że nie ma żadnego priva z 4story 3.3.

Heh jak ja grałem to była wersja 1.6 ;p

Teraz czytam, że jakiś serwer 4story 4vendeta jest całkiem dobry, może zaraz ściągnę i zobaczę ;-)

Moim zdaniem i tak lepiej jest grać na oficjalnym serwerze :)

Jak by ktoś miał ochote wrócić do gry to moge przyjac do gildii, zostać mentorem ;)

I jak wrazenia z tego priva :)? Jak dobre, to z miłą checia dolacze sie do gry, tyle że będe musiał sobie sporo poprzypominać

PS: w sumie juz go sciagam

Up^^Z tego co pamietam były tez mounty na 7dni za 11zl coś takiego (sms), ale to i tak byly najlepsze czasy tej gry, bo kazdy nupek odpadał przed 25lv, ja pamietam jak równy miesiąc wbijałem 35lv.. bez zadnych boost'ow itd, teraz to kwestia 2dni.. Szkoda troche..zawsze mnie ciekawiło czy są privy ze starym 4story ?

1 dnia

Jak w Temacie prosze o Opinie Czy opłaca sie grać dużo ludzi P2W?