4story opłaca sie zacząć?

Opłaca sie teraz zacząć grać w 4story...Jak tam populacja i jacy ludzie? Czy żeby mieć dobre eq to będe musiał wydać troszkę kasy?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/56984-4story-opinie/?hl=4story Zapraszam tutaj, wszystkie informacje.

4Story nie jest p2w. Jest takie ŁATWE, że bez wydawania realnej można mieć eq ale wolniej !!!

sam mam konto 93lvl i w tydzień miałem 300g a to jest na broń +20 albo 21 nie pamiętam cen

P2W, na wysokich lvl'ach gra jest trudna bez wydania ani grosza na IS. Pozatym pełno tam botów i cheaterów. ile ludzi tam gra to nie wiem, bo dawno rzuciłem tą grę, właśnie ze względu na boty i kiepski support

P2W, na wysokich lvl'ach gra jest trudna bez wydania ani grosza na IS. Pozatym pełno tam botów i cheaterów. ile ludzi tam gra to nie wiem, bo dawno rzuciłem tą grę, właśnie ze względu na boty i kiepski support

Boty? przez ostatnie 3miechy widziałem 2 hackerów.

Po ostatnim patchu gra jest strasznie ułatwiona. Jeżeli ktoś jest Twoim mentorem to w dwa tygodnie można wbić max lvl i można z tego wyciągnąć około 100g-150g.

Na 90lv robi się Pieczątki (Misje które można robić przez pare lvli ile razy się chce) i jedną serie robi się ok 5min samemu, za co otrzymujemy 100s+drop.

Bez problemu można teraz dorobić się dobrego eq. Wszystkie itemki z IS mozna kupic od innych graczy, a cheaterów ostatni raz widziałem rok temu ;p

Opłaca sie teraz zacząć grać w 4story...Jak tam populacja i jacy ludzie? Czy żeby mieć dobre eq to będe musiał wydać troszkę kasy?