4story, pytania, ludzie itp

Cześć.

Ostatnio dużo można było słyszeć o 4story, oczywiście tutaj w dziale. Nigdy nie byłem przekonany do tej gry, ale coś mnie ostatnio tchnęło w jej stronę. Więc 1 krokiem było właśnie prześledzenie tych tematów. Znalazłem tam człowieka, który proponował pomoc na start jednak na PW nie daje znaku życia. Dlatego mam kilka pytań:

1. Zdania o IS'sie są podzielone, więc nie pytam o to. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest tam "normalny" system zarobku. czyt. "nie zawalać 24/7, 7dni w tygodniu, przez miesiąc" - i czy ten "zarobek" nie zniechęci mnie do gry.

2. Coś tam widziałem, że jest tam system tzw. "mentora" - przy okazji szukam kogoś takiego, bo oczywiście obie strony czerpią korzyści. Z takim "mentorem" poświęcając 2h na grę dziennie, ile by mi zajęło wbicie tego 90? - na oko oczywiście.

3. Czy gra posiada system rynku, aukcji - coś w ten deseń.

4. Ciekawostki o grze?

Jak ktoś jest zainteresowany tym "mentorem" to zapraszam na PW.

Powiem tak : jeżeli musisz w to grać to graj, ale obecnie bez item shopa za dużo tam nie zrobisz . 4Story było piękne kilka lat temu, ja z kolegami całymi dniami siedzialiśmy i biliśmy lv , dawniej expiło się normalnie, itemu ulepszało licząc na fart że nie spali , a na wojny chodziło się spontanicznie żeby się pobawić, takie grupowe pvp , co tydzień chodziliśmy na inwazje do innego państwa ... coś pięknego

A teraz ? Na serverach zostały same prosy a gre spieprzyli . Na 1 lv masz wszystkie skille, bez party to exp leci jak krew z nosa , nic nie zrobisz, same monotonne tzw. " pieczęcie" czyli powtarzalne misje idź>zabij>wróć . Teraz na 30 lv można bić jak 80 lv , itemy poobniżane , ulepszone i ogólnie pro (wszystko z item shopu) Na wojny nie pójdziesz bo bogacze ściągają cie na hita , nic tylko wbić ten 30-40 lv i siedzieć w mieście wyłapywać to lepsze oferty na aukcji . Spierniczyli tą gre porządnie

Podsumuwjąc : Sam , bez party(już od początkowych lv) i item shopu , nie będziesz się za dobrze bawił : /

Posluchaj, 4story to gra, w ktorej jesli nie masz duzo wolnego czasu albo dwóch komputerów, ceizko bedziesz mial zarobic bez wydawania realnych pieniedzy

Ehhhh, czyli temat już do zamknięcia. - nie mam zamiaru w takim razie grać.

Cześć.

Ostatnio dużo można było słyszeć o 4story, oczywiście tutaj w dziale. Nigdy nie byłem przekonany do tej gry, ale coś mnie ostatnio tchnęło w jej stronę. Więc 1 krokiem było właśnie prześledzenie tych tematów. Znalazłem tam człowieka, który proponował pomoc na start jednak na PW nie daje znaku życia. Dlatego mam kilka pytań:

1. Zdania o IS'sie są podzielone, więc nie pytam o to. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest tam "normalny" system zarobku. czyt. "nie zawalać 24/7, 7dni w tygodniu, przez miesiąc" - i czy ten "zarobek" nie zniechęci mnie do gry.

2. Coś tam widziałem, że jest tam system tzw. "mentora" - przy okazji szukam kogoś takiego, bo oczywiście obie strony czerpią korzyści. Z takim "mentorem" poświęcając 2h na grę dziennie, ile by mi zajęło wbicie tego 90? - na oko oczywiście.

3. Czy gra posiada system rynku, aukcji - coś w ten deseń.

4. Ciekawostki o grze?

Jak ktoś jest zainteresowany tym "mentorem" to zapraszam na PW.