4story

Spodobało mi się 4story, ale sporo się naczytałem o nim, że gra dużo dzieci neo, jest nudna i ludzie grają z hackami. Jestem ciekaw czy to rzyczywiście prawda, bo jesli tak to nawet nie warto ściągać.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś miły i wyjaśni jak to w rzeczywistości wygląda^^

Czesc, powiem ci też w to długo nie gralem ale moge powiedziec ze gra jest nudna po 13 lvlu , niewidzialem nikogo z hackami ( może coś się zmieniło bo grałem z pół roku teamu) a dzieci neo pewnie są ale nie tyle co w mt2 :)

To co piszesz to nie jest prawda :) Teraz mało cheaterów . Dzieci neo , troche jest .

Jeśli zaczniesz grać nie zniechęcaj się po 10lv .

Gra zaczyna się od 30lv , jeśli będziesz chodził na wojny o teren .

Czyli idzie pograć to bardzo dobrze, bo ściągnąłem i się zarejestrowałem teraz pogram i zobaczę czy zostanę na dłużej. Dzięki za odpowiedzi^^

Valaith ma racje nie zniechęcaj się bo gra jest nudna na początku, a potem gdy jest dobra postać, skile tereny są ładnę i ludźmi też sie nie przejmuj gdysz najczęściej są na niskim lvl. Jak bedziesz miał jakiś 30lvl to wiara jest spoko. Jak chcesz i poczekasz około 30min moge z tobą pograc, napisz na gadu

Spodobało mi się 4story, ale sporo się naczytałem o nim, że gra dużo dzieci neo, jest nudna i ludzie grają z hackami. Jestem ciekaw czy to rzyczywiście prawda, bo jesli tak to nawet nie warto ściągać.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś miły i wyjaśni jak to w rzeczywistości wygląda^^