5.6 miliona subów!

Może jakbyś przeszedł całą linie fabularną woda, to byś wiedział że jest naprawdę dobra, a same questy są zróżnicowane i ciekawie zbudowane. Historia cały czas się przesuwa i to widać na samej mapie. Powstają wioski, inne są wręcz niszczone. Pewnie tego nie zauważyłeś. No a tak co do magicznej broni Illidana - przypomnę że to nie było coś co go wyróżniało, bo takie cacka nosiło bardzo dużo elfów. Zwyczajnie w wowie nigdy gracz nie miał do nich dostępu (prawdopodobnie przez problemy z animacjami, które nie ominęły legendarnych broni. :q) w odróżnieniu od NPC gdzie mobków z nimi biegało hoho i jeszcze więcej

Sory, przemeczylem juz cale cata i mopa i nie mam czasu na psucie sb historii ani humoru przez bezczeszczenie metzena :P. A co do znikania/pojawiania sie wiosek.... jesli to dla was jest to slawne lore w wowie to polecam gw2 - tam tez bylo LA rozwalone cale i odbudowywane. Ba, nawet lepiej niz w wowie bo widac ze cos sie dzieje, a nie "puf, wioska zniknela" albo "czary mary" i pojawilo sie nowe miasto wielkosci stormwind :P. Pewnie tego nie zauwazyles ale to bez ladu i skladu. Wskaz mi dowolna wioske/miasto ktore broniles/atakowales, a ktore po tym byl zniszczone na x czasu i powoli, systematycznie odbudowywane. Bo ja tylko widzialem "puf" i wioska jest/nie ma :P.

Co do broni - wiem i nie mowie o tym. Ale o tym ze nagle z dolnej czesci ciala pojawi sie pare milionow lowcow demonow, nagle kazdy zdobedzie demoniczne moce like ilidian itd. Czy to ma sens? Moim zdaniem nie. Bo dam glowe sb uciac ze przy premierze bedzie 2-3 zwykle klasy w miescie na 500-600 lowcow demonow. I co? Nagle cala populacja wowa, kazda postac praktycznie zostala lowca demonow, przeszla szkolenie, dostala bron, dostala demoniczna moc? Moim zdaniem to rozwalenie i zmieszanie z blotem lore i fanow

To wytłumacz mi... Czemu komentujesz coś, z czym nawet na bieżąco nie jesteś, a wypowiadasz się jak znawca. Pierdzielisz takie głupoty, że czasem aż szkoda to czytać, bo robisz z siebie niby znawcę, a zarzucasz jakimiś informacjami całkowicie bez sensu. Nie masz pojęcia o tym jak gra wygląda, w zasadzie też z Twoich wypowiedzi da się wywnioskować że nie wiesz jak wyglądała. Cały czas wciskasz swoje beznadziejne filozofie, które mają się do gry nijak. Możesz podać chociaż jeden sensowny argument, dlaczego się cały czas udzielasz skoro nic nie wiesz.

No i jeżeli chodzi o DH to skoro tyle grałeś powinieneś dobrze pamiętać sytuacje z DK. Tak, DH ma sens, bo Illidan nie był jedynym łowcom i nawet jest powiedziane, że nie jest wyjątkiem, który był na granicy demona i elfa. Każdy DH chcąc lepiej poznać demony się nimi stawał. Tak wyglądała ich magiczna walka, dlatego nie ma w tym nic niezwykłego, chyba że znajdzie się taka osoba jak Ty, która szuka dziur w całym

Ba, nawet lepiej niz w wowie bo widac ze cos sie dzieje, a nie "puf, wioska zniknela" albo "czary mary" i pojawilo sie nowe miasto wielkosci stormwind

Ta, najlepiej to widać w Silverwastes. Ilość kawałów jaka powstała typu "Zatrudnijcie budowniczych SW w LA" jest przytłaczająca.

Co do broni - wiem i nie mowie o tym. Ale o tym ze nagle z dolnej czesci ciala pojawi sie pare milionow lowcow demonow, nagle kazdy zdobedzie demoniczne moce like ilidian itd. Czy to ma sens? Moim zdaniem nie. Bo dam glowe sb uciac ze przy premierze bedzie 2-3 zwykle klasy w miescie na 500-600 lowcow demonow. I co? Nagle cala populacja wowa, kazda postac praktycznie zostala lowca demonow, przeszla szkolenie, dostala bron, dostala demoniczna moc? Moim zdaniem to rozwalenie i zmieszanie z blotem lore i fanow

Illidan stał się Łowcą Demonów 10 000 lat przed wydarzeniami z Warcrafta 3. I kilka innych nocnych elfów razem z nim, co można przeczytać w książkach. Czaszka Gul'dan'a to był bonus do mocy.

A glewie są popularne w świecie Warcrafta.

Nie wiem czy pamiętasz jeszcze WOTLK i sceptyków płaczących nad Death Knightem - identyczna sytacja, każdy będzie mieć DH jako alta, ale nie każdy przerolluje na ślepo, ponadto pragnę zauważyć że DH ma tylko dwa spece tank i dps, nie sądzę by jakiś healer skusił się na rerolla. Demon Hunterzy nie biorą się znikąd, mówisz że przestudiowałeś lore do MOP'a, polecam przelecieć się pod Black Temple i sprawdzić kto się szkoli na murach twierdzy :) O pojawieniu się jakiego miasta mówisz? Bo gram w WoW'a 7 lat i jakoś nie odnajduję w pamięci niczego co by się naglę pojawiło znikąd a na pewno nie miasto, lol.

Bijecie się o grę i jej grywalność.. Komu się nie podoba, to niech nie wylewa swoich żalów w internet, bo internet to gunwo obchodzi, lel...
Jak kupisz sobie żelki, które kiedyś Ci smakowały, a teraz nie, to lecisz się wypłacać na forum jakiekolwiek, albo do producenta?

No a tak co do magicznej broni Illidana - przypomnę że to nie było coś co go wyróżniało, bo takie cacka nosiło bardzo dużo elfów. Zwyczajnie w wowie nigdy gracz nie miał do nich dostępu (prawdopodobnie przez problemy z animacjami, które nie ominęły legendarnych broni. :q) w odróżnieniu od NPC gdzie mobków z nimi biegało hoho i jeszcze więcej

Ekhm nie wiem czy ktokolwiek grał z was w TBC ale jest jeszcze masa ludzi która biega co tydzień do blacktemple bo LEGENDARNE GLAVIE ILLIDANA.

Na wszelki gdyby któryś ze znawców wowa mi wciskał że kłamię to łapcie.

http://www.wowhead.com/itemset=699/the-twin-blades-of-azzinoth

Tak, glewie Azzinotha to były specjalna broń Illidana i nie byłby on w stanie ich rozdawać na lewo i prawo bowiem ma tylko ich jedną parę. BTW strażniczki nocnych elfów mają glewie, i wcale nie są one łowcami demonów, bowiem Illidan nie przekazywał swym uczniom żadnej broni ale wiedze. Żadne miasta nagle się nie pojawiają w wowie, co najwyżej szybko znikają . WoD zastosował mase phasingu, bowiem nasze akcje mają wpływ chyba najwyższy w zmiany w środowisku naturalnym, często stajemy przed wyborem co zostanie wybudowane w danej lokacji a potem sami możemy sobie owy budynek wybudować w garnizonie.

No no... z tego co podają na MMOchampion to aktualny stan subów wynosi 5.6 miliona osób. Na starcie WoD było 10milionów, także jeżeli blizzard teraz z nowym dodatkiem nie wystrzeli w kosmos i da coś super dobrego, to coś czuje że WoW może mieć jeden z cięższych okresów w swojej całej historii :D

Oczywiście trzeba mieć na uwadze to, że to TYLKO WoW. Doliczmy Hots'a, HS'a, Diablo, SC to troszkę tych ludzi mają. No i pamiętajmy że jak każda firma miewa wzroty i upadki :D

A wy co o tym myślicie ? Bo na f2p nie ma co liczyć na 99,99%