5 największych minusów Forsaken World

Jakiś czas temu, w anglojęzycznym serwisie MMO pojawił się baaaardzo, ale to bardzo ciekawy artykuł, zatytułowany równie interesująco – „Five Things Forsaken World does wrong”, który tłumacząc na polski, oznacza – „Pięć rzeczy, które Forsaken World zrobił źle”. I pomimo całej ironii...

Wyświetl pełny artykuł

guru - w d*pie byłeś gówno widziałeś.

Information Overload (nadmiar informacji, elementów, szczegółów zabawy) - tu może się zgodzę , ale co w tym złego ? i tak nie masz podanych dokładnych info na temat jak wykonać np każdego dunga.

Points of Interest Routing (trudno to przetłumaczyć, ale oznacza to zbytnią prostotę. Bierzemy questa, jedno kliknięcie i podążamy do celu) Questy main jak i poboczne nie spełniają głównej roli w tej grze.

You must buy Your „Re-specs” (Item Shop i wszystko jasne) kocham kiedy ktoś płacze na ten temat ... jest tyle sposobów na zarobienie konkretnego siana że się w pale nie mieści .

Pay to Chat (niestety, ale na niektórych kanałach nie jest nam dane pisać, no chyba, że zapłacimy)Ależ mi problem , co 5 czy 10 questów daily od henrego masz 1 world flute , jakoś nikt nie narzeka ,że ktoś nie ma .

PvP Buffs in the Cash Shop (nie walcz... póki nie kupisz receptur w IM) narazie nic podobnego nie ma , więc proszę Cię - nie pisz głupot póki nie wiesz co będzie.

Tyle w tym temacie.

warn_ico.png
Fajnie ,ale i tak dostajesz warna za obrazę. - crracked

No proszę , coś to nie tak. Wyższa sfera może przeklinać mieć wulgarne sygnatury a plebsom bany i warny? Pozdro dla was..

Lol,to gówno nie minusy,wogule FW to shit,i nic więcej.

Już jak widze ten system walut (Soul coins,i coins) to się grać odechciewa.

Tak wogule,FW jak i każda inna gra PW to to samo,tylko w odmiennym klimacie.

Ci przeszkadza ten system walut oO kolejny który nawet nie zagrał , lub wbil 3 lvl i wyszedł? ;]. Ja bym się cieszył na twoim miejscu , gdyby nie system dwóch walut , musiałbyś kupować poty , upgradować itd za coinsy tylko.

Lol,jak coś to wbilem 20,nie moglem ogarnac tych questow...

Tyle ze z questow i z mobow,dostajesz wlasnie soul coinsy.

Koyiro - w miernej ilości XD. Na itemy lvl 60+ potrzebujesz ponad 50g soul coins na jedną próbę upgrade itemów. Na wyższych lvlach refine ponad 1 d soul coins. Więc nadal uważasz , że to źle że jest podwójna waluta? Jakoś nie widzę jak ludzie mieliby wytrzasnąć 1d na samo refine + kupić itemy poty i inne.

Cześć, właśnie ściągam FW, bo po prostu zaciekawiły mnie ss'y, w czasie ściągania postanowiłem poczytać trochę o niej i tak trafiłem na to forum, a moje pytanie brzmi: Czy na prawdę IS (item shop) może robić taką różnicę, że nigdy dorównam komuś kto siedzi z komórką na kolanach z gotowym sms'em? Prawdopodobnie kiedyś bym skorzystał z jakiejś usługi IS, ale nie mam zamiaru na okrągło wysyłać sms'ów. Czyli moje pytanie: Czy bez ciągłego korzystania z item shopu mogę coś osiągnąć w FW??

Tak nap[rawde to nie bolaczka FW tylko całego PWE. Teoretycznie jesteś w stanie dorównać w kazdej ich grze graczowi ciężko opłacającemu gre( pomijam legendy takie jak talen z BOI 12k euro w 9 msc)ale to con on ma w miesiąc ty masz w rok, a przez ten rok jesteś regularnie bity i gnebiony. Masoichista wytrzyma ale normalny gracz?

guru - w d*pie byłeś gówno widziałeś. Information Overload (nadmiar informacji, elementów, szczegółów zabawy) - tu może się zgodzę , ale co w tym złego ? i tak nie masz podanych dokładnych info na temat jak wykonać np każdego dunga.Points of Interest Routing (trudno to przetłumaczyć, ale oznacza to zbytnią prostotę. Bierzemy questa, jedno kliknięcie i podążamy do celu) Questy main jak i poboczne nie spełniają głównej roli w tej grze.You must buy Your „Re-specs” (Item Shop i wszystko jasne) kocham kiedy ktoś płacze na ten temat ... jest tyle sposobów na zarobienie konkretnego siana że się w pale nie mieści .Pay to Chat (niestety, ale na niektórych kanałach nie jest nam dane pisać, no chyba, że zapłacimy)Ależ mi problem , co 5 czy 10 questów daily od henrego masz 1 world flute , jakoś nikt nie narzeka ,że ktoś nie ma .PvP Buffs in the Cash Shop (nie walcz... póki nie kupisz receptur w IM) narazie nic podobnego nie ma , więc proszę Cię - nie pisz głupot póki nie wiesz co będzie.Tyle w tym temacie.
Fajnie ,ale i tak dostajesz warna za obrazę. - crracked

No proszę , coś to nie tak. Wyższa sfera może przeklinać mieć wulgarne sygnatury a plebsom bany i warny? Pozdro dla was…

O joj… kolejny fanboy placze bo ktos obrazil jego gre… jakie to jest smutne ;(. I co teraz? bedziesz nas nie lubiec? A co powiesz na to jak ci powiem ze FW jest kolejnym klonem MMO z masy klonow ktory niczym sie nie wyroznia. Kolejna kiepska gra ktora chce uchodzic za cos wyjatkowego. Kolejny shit z gier “niby darmowe MMO”. Kolejna kpina w tematyce “nasze mmo jest inne niz wszystkie pozostale”. CoD’a tez tak lubisz? :P

Lol,to gówno nie minusy,wogule FW to shit,i nic więcej.Już jak widze ten system walut (Soul coins,i coins) to się grać odechciewa.Tak wogule,FW jak i każda inna gra PW to to samo,tylko w odmiennym klimacie.

Ja jestem dyslektykiem… ale wiem ze “wogule” sie pisze “w ogóle”. Tak na przyszlosc :).

Jakiś czas temu, w anglojęzycznym serwisie MMO pojawił się baaaardzo, ale to bardzo ciekawy artykuł, zatytułowany równie interesująco – „Five Things Forsaken World does wrong”, który tłumacząc na polski, oznacza – „Pięć rzeczy, które Forsaken World zrobił źle”. I pomimo całej ironii...

Wyświetl pełny artykuł