5000 kluczy do Warhammer Online: Wrath of Heroes!

Jest to jeden klucz, który można wykorzystać aż 5000 razy. Później zostaje wykonać parę nieskomplikowanych operacji na stronie, po czym przystąpić do... oczekiwania. Kolejna sesja testowa ma ruszyć jutro wieczorem i potrwać do poniedziałku włącznie. Do dzieła... Uwaga, podaję kod - WOHG-Y4E5-QKX6-SZWD Później...

Wyświetl pełny artykuł

Code Application Successful!

The following code was applied successfully to your account: WOHGY4E5QKX6SZWD - MMORPG Beta 3

Your code will take a few minutes to verify, plenty of time to download the client!

Check your email for your official invite! (Should arrive within 24 hours.)

If you want to download the installer and start patching, click here.

Check Facebook for the official Beta playtest times and dates.

See you in the game!

Nazywanie tego Warhammer to kpina, ale dostosujmy sie do kłamstw producentów

Bądźmy optymistami. Muszą czymś odbudować wymarłe MMO Warhammera, bo jak sami powiedzieli: "Jest DOTA nie ma MMO f2p"

Ja tam nie widzę nic innego jak klona Sabage 2, czy tańszego a może bardziej dopracowanego zobaczymy od jutra :)

Bądźmy optymistami. Muszą czymś odbudować wymarłe MMO Warhammera, bo jak sami powiedzieli: "Jest DOTA nie ma MMO f2p"

Tylko że Warhammer to nie mmo, ten świat żyje i ma sie świetnie, Ja już nbawet nie mówie o wfb czy rpg, naet nie mówie o ś.p. Warcry, mówie o takich hitach jak np od pewnego czasu dostępna i ciągle updatowany Wh invasion. To, to jest kpina ze świata WH, kpina z graczy WH, i policzek dla maniaków tego universum.

Właśnie zacząłem testować :) Super na pewno lepsze od LOCO

Tylko że Warhammer to nie mmo, ten świat żyje i ma sie świetnie, Ja już nbawet nie mówie o wfb czy rpg, naet nie mówie o ś.p. Warcry, mówie o takich hitach jak np od pewnego czasu dostępna i ciągle updatowany Wh invasion. To, to jest kpina ze świata WH, kpina z graczy WH, i policzek dla maniaków tego universum.

Chodziło mi o Warhammera Age of Reconing.

Jest to jeden klucz, który można wykorzystać aż 5000 razy. Później zostaje wykonać parę nieskomplikowanych operacji na stronie, po czym przystąpić do... oczekiwania. Kolejna sesja testowa ma ruszyć jutro wieczorem i potrwać do poniedziałku włącznie. Do dzieła... Uwaga, podaję kod - WOHG-Y4E5-QKX6-SZWD Później...

Wyświetl pełny artykuł