53lv i Support Crate

Po jakims czasie postanowilem wrocic sobie do Tery, odpalilem swojego Brsk-a na 50+lv i 'zaskoczenie', poniewaz okazuje sie, ze teraz postacie na low lvlach dostaja skrzyneczke, ktora na 40lv pozwala im zarobic ~15k golda... Moja droga do 50lv, robiac questy i farmiac niektore ciekawsze dungeony, dala mi moze raptem okolo 4-5k golda... Pytanie moje brzmi tak: Czy jest jakas mozliwosc na zdobycie tej skrzyneczki na moim lvlu?

A procz tego, mysle ze jest to ciekawy temat do dyskusji, czy takie 'uproszczenie' ma sens?

Nie ma możliwości zdobycia ich na Twoim lvl-u. Musiałbyś expić postać od nowa (w 24-48h idzie 60 wbić w Terze na "koxie").

Takie uproszczenie ma sens gdyż, gra tak naprawdę zaczyna się na 60 lvl-u.

Ale o co chodzi...? Jakie 15k golda? o_O Jeśli chodzi Ci o to, o czym myślę (paczka, która otwiera się co ok 5 lvli) to dostajesz ze 3 spoko bronie i scrolle na własny respawn, ale reszta to takie drobne upominki bez większej wartości. Zaznaczam, że mówię o prezentach do 47 lvla bo do tego mam wyexpione późniejsze postaci, które to dostają. Ale nigdy bym nie powiedziała, że eq z tych paczek jest warte 15k golda!!!

Co do Twojego pytania, to raczej nie ma takiej możliwości. Jest to item, który dostajesz w nagrodę za jeden z pierwszych questów w Island of Dawn.

Extensive Alkahesty są sporo warte z tak 15k + -.

Aaaaa, no tak racja. Mój błąd. Dzięki

Po jakims czasie postanowilem wrocic sobie do Tery, odpalilem swojego Brsk-a na 50+lv i 'zaskoczenie', poniewaz okazuje sie, ze teraz postacie na low lvlach dostaja skrzyneczke, ktora na 40lv pozwala im zarobic ~15k golda... Moja droga do 50lv, robiac questy i farmiac niektore ciekawsze dungeony, dala mi moze raptem okolo 4-5k golda... Pytanie moje brzmi tak: Czy jest jakas mozliwosc na zdobycie tej skrzyneczki na moim lvlu?

A procz tego, mysle ze jest to ciekawy temat do dyskusji, czy takie 'uproszczenie' ma sens?