Tak jak w temacie, zrobiłem awe. Lecz nie wiem na czym skupić się dalej... 140ap/140dp 105energi/95kontrybucji.
Jakieś sugestie?
Tak jak w temacie, zrobiłem awe. Lecz nie wiem na czym skupić się dalej... 140ap/140dp 105energi/95kontrybucji.
Jakieś sugestie?
Niżeli oczekiwać sugestii (a może być ich sporo) podaj co do tej pory masz ogarniętę. Na pewno kłania się popracowanie nad gearem, bo w tym momencie powinieneś mieć już gdzieś w okolicy TRI gear (bez accessories). Co masz zrobione z life skilli? Co masz na ten moment poodkrywane bo jeśli te poziomy energii oraz kontrybucji to są twoje maxy to trzeba popracować nad knowledge itp. Jednym słowem więcej informacji musisz podać.
cooking/ processing/ fishing mam z life skili. Na czasie mi nie zależy. Tak, energia i kontrybucja to moje maxy. Z eq to full grunil na Pri, biżuteria asula (moglbym kupic liverto na duo, ale na discordzie mi radzili by na kzarke zbierać), broń abyssalowa z questa. Jeśli chodzi o styl gry, to 2-3h gram aktywnie zazwyczaj grindując.
Podbij kontrybucję i energię.
Farm do 58, snajpuj boss itemy na MP, zbieraj silver na boss gear generalnie i jego odnowę przy enchancie. Porób alty na energię i klikaj Night Vendora.
PS. Na początek Kzarka to podstawa, nie baw się w Liverto.
cooking/ processing/ fishing mam z life skili. Na czasie mi nie zależy. Tak, energia i kontrybucja to moje maxy. Z eq to full grunil na Pri, biżuteria asula (moglbym kupic liverto na duo, ale na discordzie mi radzili by na kzarke zbierać), broń abyssalowa z questa. Jeśli chodzi o styl gry, to 2-3h gram aktywnie zazwyczaj grindując.
Asula jest spoko pod biżu na początek. Grunil na pewno ma pójść na TRI, tak samo Main / Sub / Awakening Weapon. Robić więcej questów pod kontrybucje , więcej wiedzy pod energię. Skupić się dalej na grindzie do 58-59 i wtedy coś kombinować. Jak masz ~100kk to próbuj wyrwać Kzarkę na MP (ustaw sobie powiadomienia i ew. altem biduj).
Priorytet: EQ na TRI i wbicie tego 59.
nie baw się w Liverto.
Racja. Jako początkujący po prostu wyjdziesz na minus, kiedy będziesz chciał się bawić w Liverto. Zielone itemy i ogień.
Polecam też expienie altów, aby później rozstawić je na world bossach.
set na tri kzarka na 15 gold awak tri i offhand 3.
potem kzarka tri i jak wyzej night vendor zbieraj srebro i boss set/dandee
Jakieś sugestie?