58 lvl, jak szybko expić

Witam jak w temacie, chodzi o to że czytałem na różnych forach iż podobno od 58 lvl bardzo szybko się expi, i tu moje pytanie jak konkretnie, czy skupić się na questach na Outlander i robić Dungi w między czasie, czy są może jeszcze jakieś aktywności dzięki którym szybko będę lvl'ował.

dungeony i rob questy, dobrze bys mial latanie i heirloomy nawet te gildijne...najszybciej jest lvl tankiem albo healerem bo on na dungeony prawie instantownie wbijaja....gorzej dps ale tutaj wlasnie miedzy wejsciami robisz questy...z 80-85 prosisz znajomego wysoko lvl gracza by cie przeboostowal przez kilka dungeonow z catalysmu ogolnie jak masz taka osoba to w najgorszym wypatku 1.5h i masz 85....pozniej znowu dungeony i questy miedzy wejsciami...

Znalezłem pewien poradnik i uważam go za najszybszy sposób expienia czyli kupujesz 2x flying pet i w pandarii robisz pet battle w jednym miejscu (poradnik jest polski i znajdziesz go na youtube). I robisz to w bardzo prosty sposób robisz battle pety w kolejce na inste i lvl leci szybko. Od 100 robisz inwazje i jak dobrze trafisz to możesz na 4 trafić w ciągu 2 dni (1inwazja = 15minut roboty=lvl oczywiście jak masz latanie). A jak masz kolegi na wyższym lvl to niech Ci insty czyści

.

Dungeony, pet battle, questy :)

Witam jak w temacie, chodzi o to że czytałem na różnych forach iż podobno od 58 lvl bardzo szybko się expi, i tu moje pytanie jak konkretnie, czy skupić się na questach na Outlander i robić Dungi w między czasie, czy są może jeszcze jakieś aktywności dzięki którym szybko będę lvl'ował.