Witam.
Otrzymalem 5 gifctodow do doty 2 i chialbym je rozdac. Zrobimy maly konkursik. Trzeba ulozyc wierszyk o naszym "kochanym" portalu(dowolonej dlugosci, byle byl zabawny). 5 najlepszych wierszy dostanie gifty.
Witam.
Otrzymalem 5 gifctodow do doty 2 i chialbym je rozdac. Zrobimy maly konkursik. Trzeba ulozyc wierszyk o naszym "kochanym" portalu(dowolonej dlugosci, byle byl zabawny). 5 najlepszych wierszy dostanie gifty.
O portalu ty nasz kochany ,tyś jest jak skręt o poranku zbakany.Ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie ,co przy nie jednej grze tracił zdrowie.Trolów cała masa dwoi się i troi ,lecz ty dumnie na straży newsów cudnych stoisz.Ah któż twe cnoty niezliczone wypowie, tyś portal jedyny co mmorpg.org.pl się zowie. Dobre?
Zmiana planow. Tradycyjne pisanie liczb od 1-50 a pozniejj wylosuje zwyciezcow. .
23 Dota.
1
17
27
50
tez mam jeszcz 3 klucze do rozdania ;] pisac pw kto cchce
17
43
Żeby nie zakładać nowego tematu, też mam chyba z 7 kluczy, kto chce pisać PW.
7 DOTA
21
43 Trolololo
Jeszcze nie macie kluczy:D? Ja mam jeszcze z 10:)
Jak byście mogli dajcie jeden przez PW
Także mam kilka, pisać na pw
Ja mam jeszcze 4 chętni PW i podać mail'e.
Witam.