A wy co o tym myślicie? Riot to zostawi czy wywali? Osobiście dla mnie fajna sprawa tak dla rozluźnienia pograć tymi samymi bohaterami w jedynm teamie.
A wy co o tym myślicie? Riot to zostawi czy wywali? Osobiście dla mnie fajna sprawa tak dla rozluźnienia pograć tymi samymi bohaterami w jedynm teamie.
5 Karthusów to lekka przesada Ulty nocturnów również by męczyły
Zabawa pewnie niezła, więc mogłoby zostać.
Ahahaha grałbym To jest na PBE?
Jakiś plik podmieniasz i tak się robi.
Riot już banuje za to
o tam ban zróbcie nowe konto i grajcie tak xD
nie no co wy ban chyba na ip może iść xD
a wgl pomyśleliście co by się stało jakby było 5 vs 5 karthus ??? xD
albo 5 vs 5 morgana i wszyscy naraz ulti xD
5 cho i spam na q oh az chce sie wrocic
karthy mnie najbardziej rozśmieszyły Fajnie by było gdyby to zostało.
5 zedów też nieźle wygląda xd
To jest tylko plik tekstowy wstawiany do folderu z grą, które aktywuje w jakiś sposób ten tryb. Było to ogólnodostępne na reddicie, ale usunęli ze względu na propagowanie cheaterstwa.
Pamiętam jak jakiś rok temu dzięki podmianie plików gry można było zagrać 10v10 na mapce 3v3
Wg mnie RIOT zamiast banów czy wywalenia tego z gry powinien sam się tym zająć, albo chociaż zostawić w obecnym stanie. Dla graczy to tylko dodatkowy fun, nic w tym złego. Ba, wręcz przeciwnie. To dodatkowe urozmaicenie. I myślę, że wyrzucenie tego z gry spotka się z dezaprobatą graczy, za to zostawiając to, RIOT zyskałby w ich oczach.
Mówię wam, kozacko się tak gra ^^ 5x Blitz v 5x Zed, bo myśleli, że nas rozwalą. Przeliczyli się xD
5 schaco vs 5 schaco, R, 10 vs 10
Ale wiedzę że Riot zaczyna zżynać od HiRezu.
W jakim sensie kopiują Smite'a? A ja sam grałem ashe 5vs5 i było super
Ze co?? Przecież ten mod był przed od dawien dawana podobno ,lecz nikt go nie odkrył. Poza tym jest nieoficjalny.
aaaa kryniopl ja chciałem to na pisać xD dobra ale walić
wie może kto jak to zrobić???
HOW TO DO IT:Go to your league folderGo to League of Legends\rads\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.51\deploy\libAnd there you need to replace the file ClientLibGame.dat with a modified one.http://dl.wintermint...ientLibGame.dat