6 Grudnia prezenty

No za niedługo mikołajki a wydaje mi się że nie jedyny na tym forum coś symbolicznie od rodziców dostaje. No więc co tam "nabazgraliście do mikołaja" albo "nabazgrzecie" i przy okazji mi pomóżcie w wyborze.

Ja się zastanawiam nad Age of Conan abonament sam sobie opłace zastanawia mnie tylko czy +18 jest zasłużone.

Nie chodzi mi już o fakt że jest drastyczna po to mnie za przeproszeniem wali ale chodzi o trochę zbyt nagie kobiece ciało tam na serio tyle tego jest czy samemu trzeba się napatoczyć bo jeśli samemu trzeba "to uruchomić" to luz.

Symbolicznie jakas czekoladka:). Od paru lat przestalismy bawic sie w prezenty z tej okazji, ale jakiegos slodycza- zawsze ktos komus kupi.

Ja też jestem na to trochę za stary (chociaż znając życie jakiś słodycz się znajdzie ;)), na razie powoli po głowie chodzi mi bardziej co kupić rodzinie na świętą.

A mi chodzi po glowie...Skad wziac pieniadze na prezenty swiateczne. A potem oczywiscie: co kupic?

Hah, :P Ja od 6lat czegoś takiego nie robię. :P Wystarczy że usiądziemy razem przed telewizorem... nie często się to zdarza, więc można powiedzieć że to lepsze od słodyczy. :P

Ja tam prezentów nie lubię, nawet nie wiem skąd te święto się wzięło i mnie nie obchodzi : >.

@up

Wymyśliły je sobie rozpieszczone szczyle co rodziców na próg chcą wyrzucić.

Ja od 3-4 lat nie proszę o nic na gwiazdkę. Bo mam już swoje lata i rodzice od czasu do czasu dadzą mi kilka zł, dorzucą mi do czegoś. Wg. mnie Święta mają inny przekaz niż przekazywanie sobie prezentów.

Drako95 kup coś rodzicom ,a nie na wydatki ich jeszcze ściągasz.

Co do Mikołajek to raczej nic ,ale jesli o Boze Narodzenie np chodzi to oczywiscie;D Ja kupuje cos rodzicom ,rodzice mi ^^

Ogólnie ze Świąt lubię tylko zimę na dworze. Nie lubię rodzinnej atmosfery, tych całych rytuałów, polegających na kilkugodzinnym przypominaniu sobie, jak to jesteśmy rodziną. W jednym dniu nagle wszyscy przypominają sobie, że coś nas łączy. Cudowne...

Pewnie że też cosik kupuje ale rodzice kasy mają i raz do roku cuś kupić mogą nie, a że akurat okazja jest. Czasem w nocy sobie podrzucamy :D :D.

Ale nikt nie odpowiedział mi na pytanie o Age of Conan.

Herioic a my znowu pod choinkę nic nie rzucamy.

Ja tam lubię taki świąteczny nastrój nastrój raz do roku. My całą rodziną zawsze się u babci zbieramy coś koło 20 luda jest.

jedyne co ostatnio dostaje to paczka slodyczy wiadomo z pracy matki za darmo to dlaczego mamy nie wziasc nie ?

jesli chodzi o inne to kiedys sie dostawalo jakies klocki lego czy cos takiego, teraz rodzice rzuca kilka zl, i nie prosze o wiecej bo dobrze wiem ze z kasa coraz ciezej, a nic nie tanieje. a jesli nic nie dostane, to mowi sie trudno nie krece nosem.

a na mikolaja chcialem sobie sprawic prezent jakim jest nowa plytka Zeusa.

Salek w sumie to sam nie wiem czy nie lepiej powiedzieć że wole kase zawsze można coś od siebie dorzucić.

Jest kotś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie o Conanie?

Poczytaj recenzje, obejrz gameplay i pobierz triala. Chyba możesz się wysilić.

jak zwykle dostane czekolada i kasa(50 zł) i do sklepu ale nie wiem co kupic, chcialbym na psp Takkena: Dark Resurection albo dopłacić troche i kupić Soul Caliboura

Co do Mikołaja to zgadzam się z Salkiem, oczywiście poza ostatnim zdaniem(linijką). A od siebie chciałbym dodać to, że w święta nie chodzi tylko o prezenty, chodzi o atmosferę, o to że na chwile czas się zatrzymuje. Raz w roku mamy czas spotkać się z rodziną i porozmawiać. A po za rodziną to wszyscy ludzie są wobec siebie mili i życzliwy, chociaż ten jeden dzień w roku.

Przynajmniej ja tak to widzę.

wszyscy ludzie są wobec siebie mili i życzliwy

Eh, mi chlop nasral na wycieraczke.

No za niedługo mikołajki a wydaje mi się że nie jedyny na tym forum coś symbolicznie od rodziców dostaje. No więc co tam "nabazgraliście do mikołaja" albo "nabazgrzecie" i przy okazji mi pomóżcie w wyborze.

Ja się zastanawiam nad Age of Conan abonament sam sobie opłace zastanawia mnie tylko czy +18 jest zasłużone.

Nie chodzi mi już o fakt że jest drastyczna po to mnie za przeproszeniem wali ale chodzi o trochę zbyt nagie kobiece ciało tam na serio tyle tego jest czy samemu trzeba się napatoczyć bo jeśli samemu trzeba "to uruchomić" to luz.