60 lv i co dalej?

Witam, lada momencik dobiję do 60. Gram już w sumie 3 miesiace i nie bardzo zauważam żadnych zmian na horyzoncie. Czy twórcy tej gry po przejściu na f2play już sobie ją olali? czy może są jakieś głosy nadchodzących dodatków, contentu itp?

Tak.. TERA 2 ... GF to porażka :)

Moim zdaniem Tera nie bedzie rozwijana, a jesli tak to bedzie dostawac jakies smieszne patche raz na rok. Teraz sie skupiaja na grze Tera 2 i mysla skad by tu ukrasc gotową gre hehe

Niestety patrząc po forum jedyne na czym się skupiają to balans postaci i naprawianie bugów. Contentu bym się raczej nie spodziewał.

Bzdury gadacie. W Korei co chwila dodają coś nowego. A my ostatnio dostaliśmy przecież dwa nowe raidy a na horyzoncie czeka już nowe BG które dodadzą pewnie jeszcze w tym miesiącu. Zresztą Alliance patch z ogromnymi BG coś na styl tego co było w KO już od dawna jest w Korei, u nas niestety będzie trochę opóźniony(te rzeczy które teraz dostajemy powinny być po Alliance), ale pewnie w czerwcu już będzie. Dla ciekawstkich, KR znowu dostało nowy raid, także widać że się starają.

ja juz ponad 2 miechy temu odinstalowalem gre...

dlaczego ? chyba nie musze pisac ;)

Nie warto sie zaglebiac i czekac ciagle na cos nowego bo zaraz wyjda inne podobne gry i nawet lepsze.

Gra jest nadal rozwijana, w Korei jest już duży update dzięki któremu dostaniemy w niedalekiej przyszłości my US/EU gracze takie rzeczy jak

Castle Siege czyli to co gracze PvP lubią najbardziej! Maszyny oblężnicze i obronne, piękny zamek i dwie strony konfliktu... brzmi świetnie? A tak to wygląda w wersji KR:

Federacje, nowe opcje broni, nowe lokacje, znikanie postaci? To też już można podziwiać... niestety na razie tylko na filmiku:

Warto dodać że to nowe BG/castle siege jest od low lvl'a bodajże 30.

Castle Siege trwa 2 rundy. Najpierw jedna strona broni, a druga atakuje, a potem na odwrót.

Na tym BG każdy dostaje takie samo eq(oczywiście będą pewne, naturalne różnice, wynikające z klasy postaci), dzięki czemu każdy będzie miał w miarę równe szanse.

Federation które wcześniej nazwałem Alliance :), to coś co chyba skłoni mnie do powrotu do gry.

Lider gildii wybiera jeden z trzech regionów(Arun, South Shara, North Shara) w którym będzie miał "swoją" bazę.

Każdy regionów ma za zadanie bronić swojego i atakować inne tereny, robiąc przy okazji questy na zabicie bossów.

Czyli w skrócie warto grać w Tere, jezeli wbilem 20 lv ?

chcesz to graj mi się ta gra nie podoba jedyne co ma fajne to Grafika zaraz pewnie będzie jakiś hejt na mnie to napisze to jest moje zdanie na temat tej gry nie każdemu może ona się podobać jak tobie się podoba to graj

Jakos lepiej mi sie gra niz w RIFT albo AION ; D

to graj ja tylko wyraziłem swoja opinie ;p

Widocznie nie lubisz non targetow ^^

Zanim wyjdą te patche do eu to będzie 2014 rok.

Zastanawiam się nad ponownym powrotem do Tery z tym że jestem w niej zielony kompletnie, ktoś może pomóc?

Zastanawiam się nad ponownym powrotem do Tery z tym że jestem w niej zielony kompletnie, ktoś może pomóc?

TERA to prosty MMORPG jak MU Online i Cabal Online z non-targetem i HD grafiką.. ;), polecam na Polski fan-site zajrzeć TERY Online tam się wszystkiego dowiesz :) www.teraonline.info.pl pzdr.

Widocznie nie lubisz non targetow ^^

ja lubię dynamiczna walke a niestety w terze tego nie ma ;] a non targety lubie ale akurat tery nie

w Tere grałem stosunkowo (jak na mnie ) długo bo około pół roku. Jak wbijesz 60 lvl to jedyne czym ja sie zajmowałem było PvP i wojny gildii. Zanim znudzą Ci sie battlegroundy to troche minie, bo warto w nich uczestniczyc ze wzgledu na itemy ktore wyciagacz za punkty. jak już bedziesz miał full frywind to wtedy możesz zając sie nexusami i instancjami i robieniem conjuct na +12 i ewentualnie pozniej 3vs3, chociaż za moich czasów na 3vs3 byla lipa. Wpadali wyfarmieni z killiana i nie bylo szansy na zdobycie punktów za które pozniej miałes te +12 masterworki za killing spree. Zależy tez czy preferujesz PvE czy PvP. Jak PvP to jak masz ekipe to na 3vs3 możesz w przyszlosci próbowac(nie wiem jak to ostatnio wygląda bo nie gram od marca). No a jak już to wszystko osiągniesz to bynajmniej dla mnie był to koniec end game-u i bez sensowne przemieszczanie sie z miasta do miasta polujac na ludzi z ktorymi mielismy wojne gildyjna.

Tak to wygląda z mojego punktu widzenia, jeżeli sie przydało to fajnie, jeżeli nie to szkoda. Na serverze Balder jest gildia Art of War oni ciągle coś robia także z nimi wam sie nudzić nie bedzie.

Witam, lada momencik dobiję do 60. Gram już w sumie 3 miesiace i nie bardzo zauważam żadnych zmian na horyzoncie. Czy twórcy tej gry po przejściu na f2play już sobie ją olali? czy może są jakieś głosy nadchodzących dodatków, contentu itp?