8 letni metal
- wszystko widac na filmiku. nie wiem co wy o tym sadzicie, ale ja nie chce, zeby moja corka sluchala takiej muzyki w takim wieku... + pozdrowienia dla rodzicow ;D
What the...? Toż to by było marzenie każdego ojca, że już w tak młodym wieku, wie, co to porządna muzyka, a nie jakieś Biebery czy inne Jonasy . Btw. Fajnie skomponowany filmik
What the...? Toż to by było marzenie każdego ojca, że już w tak młodym wieku, wie, co to porządna muzyka, a nie jakieś Biebery czy inne Jonasy . Btw. Fajnie skomponowany filmik
rozumiem, zeby nie sluchalo Bieber'a, np. RHCP albo Green Day bym przezyl, albo daj Bóg O.S.T.R.'a czy EastWest Rockers, ale taka... pioseneczka to CHYBA przesada. :>
Jak dla mnie to patologia. Dzieci powinny słuchać piosenek dla dzieci . A jeśli już dajemy im coś ambitniejszego, to lepiej dać jakiegoś lżejszego rock'a, hmmm.. pop rock byłby tutaj dobry. Natomiast dziecko, słuchające metalu czy innych skrajnych gatunków, jak gangsta rap to dla mnie nienormalność i ludzie powinni tego unikać. Na takie rzeczy będzie miało czas, jak będzie nastolatkiem.
wtf forever...
aż dałem linka na facebooku
Już widziałem to parę dni temu. Ludzie z dzieci robią swoje podobizny albo próbują realizować swoje niespełnione marzenia i poźniej mamy efekty takie jak na tym filmiku...
No okej, ale gdzie ten metal z tematu?
rozumiem, zeby nie sluchalo Bieber'a, np. RHCP albo Green Day bym przezyl, albo daj Bóg O.S.T.R.'a czy EastWest Rockers, ale taka... pioseneczka to CHYBA przesada. :>
Z tego co wiem jesteś fanem rapu , jak słyszysz metal to cię coś trafia.....Dla mnie lepiej chyba by było jakby tego słuchała niż jakiegoś rapu gdzie co 2 słowo to za przeproszeniem "k**wa".
Gosh, niech nie slucha polskich piosenek, poniewaz nie maja zadnego przeslania i wiekszego sensu.. Niech dzieci sluchaja czegos lagodnego takiego jak np pop.
Gdy byłem mały, miałem 6 lat słuchałem disco-polo, potem nadszedł rap, rock, hard-rock, metal, a teraz stoję na Heavy-Metalu i Metalu Symfonicznym. Ta dziewczynka pewnie też będzie tak przechodziła przez różne gatunki muzyczne, ale w drugą stronę Jeśli nie jest zmuszana, a robi to z przyjenością, to czemu nie. Tak samo jak jeden młody co gra na perce, a ma chyba już ze 6 albo i 7 lat, pewnie wiecie o kogo chodzi
Co do tej młodej, to może jest to reinkarnowany Kurt Cobain xD
Popu lepiej nie. Metalu w sumie może słuchać, ale jakiegoś lżejszego, w końcu to bardzo zróżnicowany gatunek.
PS: osobiście zacząłem słuchanie muzyki od thrash metalu, a potem poszedłem w odrobinę lżejsze tony, obecnie znów wracam do tych mocniejszych.
Z tego co wiem jesteś fanem rapu , jak słyszysz metal to cię coś trafia.....Dla mnie lepiej chyba by było jakby tego słuchała niż jakiegoś rapu gdzie co 2 słowo to za przeproszeniem "k**wa".
Nie slucham 'jol madafaka rychu peja soluffffffka', tylko 'cos glebszego, z przeslaniem', a nie bezsensu bluzgi z ulicy.
Dla mnie lepiej chyba by było jakby tego słuchała niż jakiegoś rapu gdzie co 2 słowo to za przeproszeniem "k**wa".
Gosh, niech nie slucha polskich piosenek, poniewaz nie maja zadnego przeslania i wiekszego sensu.. Niech dzieci sluchaja czegos lagodnego takiego jak np pop.
Jeszcze jedno takie hejterskie stwierdzenie(o ile to drugie nie jest ironiczne, bo niełatwo to stwierdzić), a zamknę temat, bo powoli zaczyna prowadzić do jednej wielkiej kłótni.
Podobnie powiedziałem mojej koleżance, która niedawno na gg wysłała mi zdjęcie jakiegoś chłopca i napisała: Tak będzie wyglądał mój syn *_* Przecież dzieci powinno wychowywać tak, aby od początku mogły dokonywać same niektórych wyborów, same powinny wyznaczać swój styl i to jak będą wyrażać siebie. Oczywiście dzieci można naprowadzić na jakiś tam kierunek, ja np. wychowałem się na metalu, bo cała rodzina go słucha. Osobiście uważam, że to już lekkie karanie i podcinanie skrzydeł.
Eee tam, ale karierę zrobiła
enjoy
Należy się małej, dobrze w nim wygląda i nie udaje sztucznoty. Świetlana przyszłość stoi przed nią otworem Jakiś łowca głów ją wytropi i będzie gwiazdką. Tylko żeby w narkotyki nie popadła ;(
Heh ciekawe czy bedzie więcej takich fimików
fajne takie dziecko :yaoming:
Jeżeli słuchaj jakiegoś disco polo czy rapu a'la Peja czy coś w ten deseń to nie dziw się że te piosenki nie mają przesłania. Polecam przesłuchać coś bardziej ambitnego a nie wypowiadać się o polskiej muzyce w taki sposób właściwie jej nie znając.
Sory Kubox nie mogę wytrzymać jak ludzie tak generalizują.
Sam od małego jestem wychowywany na rocku, z początku coś lżejszego, ale ten filmik to jakiś fejk, wątpię by dziecko w tym wieku polubiło taką muzykę. Lady Pank rozumiem, ale coś takiego- nie chcę mi się wierzyć. Mimo tego chciałbym aby moje dziecko podzielało moją pasje do takowej muzyki:>
stare na sadolu bzlo pare tzg temu no ale fajneŁD