Ostatnio trafiłem na pewien tekst jak zgarnąć 80 zł do wykorzystania w google play. Działa to na zasadzie polecenia przez kod podam swój w postach można również podawać swoje bo polecający również dostaje 40zł od polecenia, jest to ograniczone do 400zł. W telefonie musimy mieć funkcję NFC oraz musimy posiadać kartę płatniczą.
- Ściągamy aplikację Google Pay http://bit.ly/2Ghz2Sx
- Pierwsze 40 PLN zdobywamy robiąc pierwszą płatność przez google pay lecz UWAGA musi byc wpisany kod polecającego mój to : GDWQVKYX ( niżej możecie podawać swoje) Rejestrujemy się po rejestracji wchodzimy w menu wybieramy " wpisz kod promocyjny" i wpisujemy kod poleconego. Bez tego kodu nie otrzymamy bonusa, który jest przyznawany od razu po transakcji ( przynajmniej ja dostałem od razu) by dodać te pieniążki do google play wystarczy wybrać bonus w goole pay.
-Kolejne 40 zł otrzymujemy poprzez płacenie przez google pay przez 5 dni ( 1 transakcja dziennie przez 5 dni i otrzymujemy kolejne 40zł).
Sposób zaczerpnięty z fb Kushi łowcy pokemonMoże się przydać na zakupy gier w google play bądź na wydanie tego w grach w które gracie.